norges idrettsforbund

326 idrettslag i Nordland får utbetalt 15,6 millioner kroner

Det blir nok en rekordstor utbetaling til idretten etter at Lotteri- og stiftelsestilsynet i dag offentliggjorde tildelingen av kompensasjon for vare- og tjenestemoms for regnskapsåret 2021. 326 idrettslag i Nordland får 15,6... Les mer »
aspmyra

Inviterte frivillige i Glimt til cupfinalen

Mange av de frivillige i FK Bodø/Glimt fikk seg en positiv overraskelse fra Norsk Tipping, melder Glimt.no. Norsk Tipping og Bodø/Glimt går sammen om å gi de inviterte frivillige en ekstra belønning... Les mer »
Foto: Norsk Tipping

To nye lottomillionærer fra Bodø

Hele 49 personer kan lørdag kalle seg for lottomillionærer, etter at Norsk Tipping delte ut Supertrekning-potten på 51 millioner kroner, ifølge NRK. Fem av de 49 vinnerne er fra Nordland – fire... Les mer »
Stiftelsen Dam

Ny regjering: – Ikke glem helsefrivilligheten

Stiftelsen Dam er en av Norsk Tippings overskuddsmottakere, og er derfor særlig opptatt av at Norge skal ha en ansvarlig spillpolitikk som setter hensynet til risiko- og problemspillere først. Derfor er stiftelsen... Les mer »
nettspill

1,5 mill. kr skal utdeles: Søknadsportalen åpen for Drømmestipendet 2022

Den 18 år gammel suksesshistorien fortsetter – Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd skal også i 2022 hjelpe unge kultur- og kunstutøvere med en pen slump penger og mye inspirasjon på veien mot... Les mer »
penger

Mann fra Narvik vant 26 millioner i Eurojackpot

Det var en danske som tok førstepremien på 113 millioner kroner, men en mann fra Narvik stakk av med andrepremien og nærmere 26 millioner kroner i Eurojackpot, ifølge Norsk Tipping. – Jeg... Les mer »
Foto: Norsk Tipping

Meløy-mann vant 2,7 millioner på Lotto

En mann fra Meløy vant Joker i lørdagens lotto og ble dermed 2,7 millioner rikere, opplyser NRK. Han er ikke sikker på hva han skal bruke pengene på, men opplyser om at... Les mer »
norsk tipping

Grasrotandelen: Over 47 millioner til Nordland i 2019

65 000 nye grasrotgivere bidro sterkt til ny rekord for Grasrotandelen i fjor. Spillerne fordelte nesten 700 millioner grasrotkroner til det frivillige Norge i løpet av året, over 47 millioner gikk til... Les mer »
Norges idrettsforbund

Spillemidler 2020: Et løft for norsk toppidrett

Tildeling av spillemidler til idrettsorganisasjonen for året 2020 ble i dag vedtatt i statsråd. Til sammen får Norges idrettsforbund en økning på 14 millioner kroner fra 2019. Størst økning får toppidretten gjennom... Les mer »
redningsselskapet

Helene Olafsen døpte Redningsselskapets nye redningsbåter

Det var folkefest på Aker Brygge da Redningsselskapet døpte sine to nyeste redningsbåter, «Norsk Tipping I og II». Hundrevis av mennesker hadde møtt opp for å få med seg den store begivenheten.... Les mer »