demokratene

LESERINNLEGG: Nei til flere amerikanske baser i Norge!

Norgesdemokratene har lenge etterlyst en sterkere og klokere satsing på det norske forsvaret. I dag fremstår vårt lands militære beredskap som håpløst inadekvat både mht dimensjonering og kvalitet.  Det mangler både finansiering... Les mer »
finans helse

LESERINNLEGG: Nei til pandemi-avtale med WHO

I disse dager fram til en gang i 2024 blir det arbeidet verden over med en ny verdensomspennende pandemi-avtale med ukjente konsekvenser i regi av Verdens helseorganisasjon (WHO) som er en del... Les mer »
migrasjon integrering

LESERINNLEGG: Statens anti-norske og anti-hvite skattefinansierte agenda

For kort tid siden uttalte leder for Antirasistisk senter (ARS) Hatem Ben Mansour følgende: «– Å være hvit har aldri vært en utsatt gruppe i denne sammenheng. Rasisme kan ikke være rettet... Les mer »
Foto: Høyre/Erik Norrud

Brakvalg for Høyre i Bodø: Her er tallene

Meningsmålingene har sett bra ut for de blå partiene mens Arbeiderpartiet og Senterpartiet har slitt med frustrasjon fra velgerne om privatøkonomi, i tillegg har nok en rekke skandaler preget valgkampen. I Bodø... Les mer »
kø

18 partier stiller liste i Nordland

Ved fristens utløp 31. mars var det kommet inn listeforslag fra til sammen 18 partier til fylkestingsvalget i Nordland 10.-11. september i år. De 18 partiene er i alfabetisk rekkefølge: Alliansen –... Les mer »
energi strøm

LESERINNLEGG: Er subsidiert vindkraft virkelig fremtiden for Norge?

Et nylig leserbrev: «Ny kraft har alltid vært kontroversielt» fra Steffen Syvertsen og Arvid Moss, ivrer for flere subsidierte vindmøller på land for nå såkalte nasjonale klimamål. Av: Reinert Skadsem, Norgesdemokratene. Jeg... Les mer »
energi strøm

LESERINNLEGG: Stavrum sin kortsiktige miljøfiendtlige såkalte økonomiske samfunnsutvikling for Nord-Norge

Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum hadde nylig en lang kommentar der han rett nok ikke kom med så mange påstander selv, men likevel ikke lot det være noen tvil om hva han mener.... Les mer »