Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulanse-krise i Steigen

Flere ansatte i ambulansetjenesten i Steigen har i den siste tiden sagt opp i protest over uforsvarlig drift, nå har nok en ansatt sagt opp. Det betyr at det bare er 2,5... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Kvinne i 70-årene til sykehus etter kollisjon i Bodø

En kvinne i 70-årene er sendt til sykehus med ambulanse etter at to biler frontkolliderte i Grønnåsen i Bodø torsdag kveld, opplyser NRK. Kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset, Randi Angelsen, sier til Avisa Nordland at kvinnen... Les mer »
ambulanse

Treåring påkjørt ved Saltstraumen

Politiet fikk melding om påkjørsel av en person søndag i 14-tiden, det skal ha vært ukjent skadeomfang. Nødetatene rykket så ut til Koddvåg ved Saltstraumen, opplyser politiet. Hendelsen skjedde inne på en... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Saltfjellet – To til Nordlandssykehuset i Bodø

Etter en trafikkulykke oppståd det lang kø på Saltfjellet i 16-tiden fredag. To personer var involvert i ulykken og ble undersøkt av ambulansen på stedet, ifølge politiet. De involverte i ulykken er en mann... Les mer »
ambulansebil

Person påkjørt av buss i Bodø: Begge bena overkjørt

En person skal ha fått begge ben overkjørt i Bodø sentrum tirsdag kveld, opplyser NRK. Vedkommende alvorlig skadd men stabil, ifølge Nordlandssykehuset. Det skal være flere vitner til ulykken og politiet jobber... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Går til sak mot Nordlandssykehuset etter livredning endte med dødsfall

Rita (55) falt i sjøen og var nær ved å drukne i Svolvær på seinsommeren i 2016. Feilene som ble gjort på sykehuset kostet henne livet, hevder ektemannen. Nå saksøkes Nordlandssykehuset, ifølge... Les mer »
politi

Sissel (64) savnet i Bodø: Politiet ønsker hjelp

En kvinnelig dement pasient fra Nordlandssykehuset i Bodø er savnet. Nå ønsker politiet hjelp fra publikum i Bodø med å finne henne. Dersom publikum har kommet i kontakt med Sissel, 64 år,... Les mer »
lege

Samtlige tester for Covid-19 på crusieskipet Seadream 1 negative

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om at et cruiseskip fra Lofoten ble satt i karantene i Bodø etter mistanke om Covid-19 virus. Det var natt til onsdag at skipet kom inn til... Les mer »
Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse med værkamera nummer 100 i Bodø

For å gi pilotene bedre grunnlag for å avgjøre hvor det er forsvarlig å fly, har Stiftelsen Norsk Luftambulanse siden 2013 plassert ut værkameraer på strategiske steder rundt om i hele landet.... Les mer »