kilden

Sensasjon fra Bodø: Ny teknologi skal forbedre gynekologiske undersøkelser!

En gynekolog og en jordmor ved Nordlandssykehuset i Bodø har fått innovasjonspris for å utvikle nytt medisinsk utstyr, opplyser Kjønnsforskning. De siste to årene har Hege Hansen og Stine Andreasen jobbet med... Les mer »
sea king

Kvinne reddet i Ausvika ved Bodø av redningshelikopter

Politiet fikk lørdag kveld melding om en person observert i havet utenfor Auvika ved Skau i Bodø. Observasjonen ble gjort av turgåere. Personen ble hentet opp av Redningshelikopter og fløyet til sykehuset... Les mer »
lege

Spennende innovasjonsdag i Bodø 7. mars

7. mars arrangerer Inovacare sammen med Nordlandssykehuset og Bodø kommune innovasjonsdagen. Et spennende program er satt sammen der man ønsker å gi innsikt i hva innovasjon er, hvordan det jobbes med dette... Les mer »
lege

Nordlandssykehuset nedbemanner 257 årsverk

Bodøposten.no har tidligere dekket nyheten om at Nordlandssykehuset er i en vanskelig økonomisk situasjon som kunne medføre kutt i tjenestene. Nå har Dagens Medisin avslørt at Nordlandssykehuset i Bodø er i en... Les mer »
lege

Nordlandssykehuset utelukker ikke kutt i tjenestene

Nordlandssykehuset i Bodø gjennomfører 16. november styremøte. I forkant er det meldt om en svært krevende økonomisk situasjon, opplyser NRK. I styrepapirene heter det at de jobber hardt mot å finne en løsning som... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulanse-krise i Steigen

Flere ansatte i ambulansetjenesten i Steigen har i den siste tiden sagt opp i protest over uforsvarlig drift, nå har nok en ansatt sagt opp. Det betyr at det bare er 2,5... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Kvinne i 70-årene til sykehus etter kollisjon i Bodø

En kvinne i 70-årene er sendt til sykehus med ambulanse etter at to biler frontkolliderte i Grønnåsen i Bodø torsdag kveld, opplyser NRK. Kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset, Randi Angelsen, sier til Avisa Nordland at kvinnen... Les mer »
ambulanse

Treåring påkjørt ved Saltstraumen

Politiet fikk melding om påkjørsel av en person søndag i 14-tiden, det skal ha vært ukjent skadeomfang. Nødetatene rykket så ut til Koddvåg ved Saltstraumen, opplyser politiet. Hendelsen skjedde inne på en... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Saltfjellet – To til Nordlandssykehuset i Bodø

Etter en trafikkulykke oppståd det lang kø på Saltfjellet i 16-tiden fredag. To personer var involvert i ulykken og ble undersøkt av ambulansen på stedet, ifølge politiet. De involverte i ulykken er en mann... Les mer »