helse forskning

60 millioner kroner til forskning på kvinnehelse

Forskningsrådet gir støtte til seks forskningsprosjekter som skal utvikle ny kunnskap om blant annet barneleddgikt som oftest rammer jenter, kvinners psykiske helse etter seksuelle overgrep og om kjønnsforskjeller i sykefraværet. – Vi trenger... Les mer »
nfk

Åpner for å endre busstoppet ved sykehuset i Bodø

– Nordland fylkeskommunes regionbusser kan selvsagt stoppe ved sykehusets hovedinngang hvis det blir lagt til rette for det, klargjør fylkesråd for transport og infrastruktur, Monika Sande, etter nylig dialog med eldrerådet.  Både eldrerådet... Les mer »
kilden

Sensasjon fra Bodø: Ny teknologi skal forbedre gynekologiske undersøkelser!

En gynekolog og en jordmor ved Nordlandssykehuset i Bodø har fått innovasjonspris for å utvikle nytt medisinsk utstyr, opplyser Kjønnsforskning. De siste to årene har Hege Hansen og Stine Andreasen jobbet med... Les mer »
sea king

Kvinne reddet i Ausvika ved Bodø av redningshelikopter

Politiet fikk lørdag kveld melding om en person observert i havet utenfor Auvika ved Skau i Bodø. Observasjonen ble gjort av turgåere. Personen ble hentet opp av Redningshelikopter og fløyet til sykehuset... Les mer »
lege

Spennende innovasjonsdag i Bodø 7. mars

7. mars arrangerer Inovacare sammen med Nordlandssykehuset og Bodø kommune innovasjonsdagen. Et spennende program er satt sammen der man ønsker å gi innsikt i hva innovasjon er, hvordan det jobbes med dette... Les mer »
lege

Nordlandssykehuset nedbemanner 257 årsverk

Bodøposten.no har tidligere dekket nyheten om at Nordlandssykehuset er i en vanskelig økonomisk situasjon som kunne medføre kutt i tjenestene. Nå har Dagens Medisin avslørt at Nordlandssykehuset i Bodø er i en... Les mer »
lege

Nordlandssykehuset utelukker ikke kutt i tjenestene

Nordlandssykehuset i Bodø gjennomfører 16. november styremøte. I forkant er det meldt om en svært krevende økonomisk situasjon, opplyser NRK. I styrepapirene heter det at de jobber hardt mot å finne en løsning som... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulanse-krise i Steigen

Flere ansatte i ambulansetjenesten i Steigen har i den siste tiden sagt opp i protest over uforsvarlig drift, nå har nok en ansatt sagt opp. Det betyr at det bare er 2,5... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Kvinne i 70-årene til sykehus etter kollisjon i Bodø

En kvinne i 70-årene er sendt til sykehus med ambulanse etter at to biler frontkolliderte i Grønnåsen i Bodø torsdag kveld, opplyser NRK. Kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset, Randi Angelsen, sier til Avisa Nordland at kvinnen... Les mer »