jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
hkstrategies

Techno Builders fra Bodø sikret seg veilederprisen i verdens største teknologi- og kunnskapskonkurranse

Lørdag konkurrerte Bodø-talentene og 44 andre lag under den skandinaviske finalen i FIRST LEGO League. Techno Builders fra Mørkvedmarka skole tok veilederprisen under dagens finale, og fikk skryt for fenomenal innsats av... Les mer »
nfk

På vei til den skandinaviske finalen i First Lego League

Klasse 6A ved Mørkvedmarka skole og ungdomskoleelevene ved Strauman oppvekstsenter har fått støtte på inntil 30.000 hver til å delta i finalen som går av stabelen 12. mars i Ålesund. I finalen skal... Les mer »
first lego jr

FIRST LEGO League Jr. turnering på Nord universitet

Førstkommende lørdag braker det løs med Skandinavias første turnering der kun FIRST LEGO League Junior lag deltar. FLL Jr. er et konsept for barn i alderen 6-9 år, som er et tillegg... Les mer »