brabank

Monobank og BRAbank fusjonerer og blir BRAbank

Enl børsmelding om fullført fusjon mellom Monobank ASA og BRAbank ASA er nå offentlig. Hensikten med fusjonen er å skape en velkapitalisert bank med en bred distribusjonsplattform og fullt finansierte vekstambisjoner. –... Les mer »
monobank

Monobanks nye Mono Pay app vises på messe i London

Monobank skal vise frem sin kredittkort-app Mono Pay for Europas finans- og fintech-bransje i London. Fintech-konferansen Finovate går av stabelen i London i februar. På konferansen kommer det over 1400 deltakere fra... Les mer »
iphone

Monobank lanserer Apple Pay

Fra i dag av vil den heldigitale nisjebanken Monobank tilby Apple Pay til sine kunder, Apple Pay er en enkel, sikker og rask betalingsmåte. – Integrasjonen av Apple Pay med våre kredittkort... Les mer »
bent

Monobank lanserer klokkebetaling

Elektronisk betaling brer om seg i rekordfart. Fra i dag av er det mulig å bruke Monobanks kredittkort i sportsklokkene til Garmin. – Våre kunder er innovative og liker å være først... Les mer »
bent

Monobank lanserer Google Pay

Som en av de første bankene i Norge, tar Monobank nå mobilbetaling til et nytt nivå med Google Pay. Fra i dag av vil alle som har Monobanks kredittkort og en mobiltelefon... Les mer »
bent

Monobank hever innskuddsrenten til 2 %

Monobank hever innskuddsrenten på bankens høyrentekonto til 2,00 prosent. Hevingen på 0,05 prosentpoeng skjer umiddelbart for nye kunder og gjelder for innskudd over 50.000 kroner. For eksisterende kunder vil ny rente gjelde... Les mer »
bent

Monobank øker innskuddsrenten til 1,95 %

Monobank hever innskuddsrenten på bankens høyrentekonto til 1,95 prosent. Hevingen på 0,05 prosentpoeng skjer umiddelbart for nye kunder og gjelder for innskudd over 50.000 kroner. For eksisterende kunder vil ny rente gjelde... Les mer »