mester grønn

Mester Grønn kåret til Norges beste på kundeservice

Mester Grønn tok storeslem under kåringen av Kundeserviceprisen 2023 og vant hele tre priser; Norges beste kundesenter, Beste kundeopplevelse og Beste kundeservice. Torsdag 27. april mottok Mester Grønn den gjeve Kundesenterprisen 2023,... Les mer »
mester grønn

Krevende tider for norsk blomsterproduksjon

I disse dager er norske gartnerier fylt til randen med tulipaner, viola, narcisser og andre vakre vårblomster, mens etterspørselen naturlig nok er svært redusert. Vi trenger norsk blomsterproduksjon også etter at krisen... Les mer »
mester grønn

Mester Grønn kåret til Årets Miljøfyrtårn

Mester Grønn er kåret til «Årets Miljøfyrtårn 2019». En pris som anerkjenner det arbeidet som er gjort over flere år i Mester Grønn. – Jeg er svært stolt over at vår satsing... Les mer »
mester grønn

Julestjerne norges klart mest populære juleblomst

Blomster er viktig for å skape den rette julestemningen, og julestjerne er den aller mest populære juleblomsten vi har. Vi nordmenn pynter til jul med over 4 millioner julestjerner hvert år. Det... Les mer »
mester grønn

Mester Grønn forlenger peonsesongen

Det hele startet for 5 år siden etter en idé fra Mester Grønn. De første peonknollene ble plantet på Hadeland. Etter mye kjærlighet og omsorg er det også i år tid for at du... Les mer »
mester grønn

Gamle bøker fra Fretex blir ny julepynt hos Mester Grønn

Mange bøker vil snart ligge fint pakket inn under norske juletrær. Vi liker å lese og det er bra. Bøker kan leses igjen og igjen, og dermed kan de glede mange mennesker... Les mer »