politi

Tatt med narkotika i Melbu

I forbindelse med et politioppdrag lørdag morgen i 7-tiden har politiet gjort beslag av små mengder med narkotika i Melbu. Det er nå opprettet sak på forholdet. Det er ikke opplyst hvilken... Les mer »
brann

Boligbrann i Melbu

Politiet rapporterer om en brann i en bolig på Melbu i Hadsel i 6-tiden lørdag morgen. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Huset er totalskadd, og brannvesenet startet slukkingsarbeider. Det er ingen opplysninger... Les mer »
forsvarsbygg.

Forsvarsbygg: Skytebaner i Hadsel kommune skal saneres

Mandag 24. september starter Forsvarsbygg miljøsanering av flere skytebaner i tidlegere Melbu/Haugtuva skyte- og øvingsfelt i Hadsel kommune, Nordland. Forsvarsbygg skal fjerne forurensende masser fra syv av skytebanene i området. Massane, som... Les mer »
naf

NAF gjentar suksessen “Åpen dag” – Her øvingsbanene i Nordland

Lørdag 8. september åpner NAF alle sine 26 øvingsbaner landet rundt. Dagen er gratis og åpen for alle. – På åpen dag kan du lære å kjenne din egen bil og dens... Les mer »
lys bil

Kan bli 90 km/t på fylkesveien mellom Sortland og Melbu

Om det gjøres noen tiltak på fylkesveien mellom Sortland og Melbu, og farten økes med 10 km/time, så kan kjøretiden reduseres med rundt 10 minutter. I dag er reisetiden på den 45... Les mer »
google

LoVe LAN på Melbu med 10 gigabits hastighet

Dde 300 deltakerne det er plass til i Vesterålshallen på årets LoVe LAN får hele 40 megabit opp- og nedlasting. Det er ekstreme hastigheter på nett ingen har hjemme. Vesterålen Online melder... Les mer »