hd motorsykkel

Slik gjør du motorsykkelturen tryggest mulig

De seneste årene har det vært en stor økning i antall tunge motorsykler på norske veier, og antall MC-skader har økt jevnt. Er du en av dem som skal ut på to... Les mer »
hd motorsykkel

NAF-tips for en sikrere MC-sommer

Langturer er selve høydepunktet for mange motorsyklister. Her er NAFs råd for at du skal komme vel frem på motorsykkel i sommer. – For mange betyr sommerturen at du skal kjøre på veier der du ikke... Les mer »
finn

Høy aktivitet i motormarkedet på FINN

– Det har skjedd mye både når det gjelder tilbud og etterspørsel, forteller Eirik Håstein, leder for FINN motor. Tall fra FINN motor viser at det har vært solid trykk i motormarkedet... Les mer »
hd motorsykkel

Færre dødsulykker på MC

4 mistet livet på MC så langt i år. Det er 11 færre enn på samme tid i fjor, da det var 15 omkomne motorsyklister ved utgangen av juli. Så langt i... Les mer »
politibil

Bil og MC i trafikkulykke i Rognan

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke på E6 ved Medbykrysset i Rognan fredag i 16-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Ulykkken skjedde på FV 812 ved Medbykrysset. En bil og en... Les mer »
hd motorsykkel

Flere trafikkulykker: Rustne kjøreferdigheter på MC

Med bar asfalt blir det flere motorsykler på veiene. Overvurderte og rustne kjøreferdigheter er årsak til mange MC-skader om våren. Men personskader kan også bli resultatet. –De MC-førere vi snakker med forteller... Les mer »
vinter trafikk

Fire dødsulykker i trafikken med fem drepte i mars

Fem ble drept på norske veier i mars, mot syv samme måned i fjor. Alle dødsulykkene i april var møteulykker. Så langt i år har 14 mistet livet mot 24 personer ved... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke på Sortland: MC-fører til sykehus

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Sortland. Det har vært et sammenstøt mellom bil og MC. Kollisjonen skjedde på Sortlandsbrua på Strand-siden i 13-tiden torsdag. MC-fører ble behandlet... Les mer »
hd motorsykkel

Norgesferie og tur-kjøring gir økt MC-salg – Kvinner kjøper MC som aldri før

Tallene som Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) har innhentet fra Opplysningsrådet for Veitrafikken, viser at salget av tunge motorsykler frem til 31.07 i år er gått opp fra i fjor med 8,9 %, dvs.... Les mer »
hd mc

Død etter MC-ulykke i Steigen

Politiet rapporterer at en MC-fører hadde kjørt ut av veien på Engeløya i Steigen lørdag kveld i 17-tiden. Luftambulanse og nødetater rykket ut til stedet. Da luftambulansen ankom stedet begynte de med... Les mer »