hd motorsykkel

Nå starter MC-sesongen: – Del veien, oppfordrer NAF

Med sommersesongen kommer også motorsyklene ut på veiene. – Vi oppfordrer bilistene til å slippe motorsykler frem, sier Jan Harry Svendsen, leder for NAF MC. En undersøkelse utført av Norstat for NAF... Les mer »
trygg trafikk

11 personer omkom i trafikken i april

Totalt har 28 personer mistet livet i trafikken så langt i år, mens det omkom 18 personer i samme periode i fjor. MC-sesongen har akkurat begynt, og to MC-førere mistet livet i... Les mer »
hd mc

Frykter flere alvorlige ulykker på to hjul i Nordland

Mange skader seg stygt på MC hvert år i Nordland. Her er tipsene som kan holde deg på veien. Et av de sikreste vårtegnene er alle motorsyklene som er å se ute... Les mer »
hd motorsykkel

Ber motorsyklister friske opp kjøreferdighetene

Så langt i år har én av fire omkomne i trafikken kjørt motorsykkel. – Det kan være lett å overvurdere egne ferdigheter, så sørg for å øve jevnlig. Det sier skadeforebygger Therese... Les mer »
hd motorsykkel

Slik gjør du motorsykkelturen tryggest mulig

De seneste årene har det vært en stor økning i antall tunge motorsykler på norske veier, og antall MC-skader har økt jevnt. Er du en av dem som skal ut på to... Les mer »
hd motorsykkel

NAF-tips for en sikrere MC-sommer

Langturer er selve høydepunktet for mange motorsyklister. Her er NAFs råd for at du skal komme vel frem på motorsykkel i sommer. – For mange betyr sommerturen at du skal kjøre på veier der du ikke... Les mer »
finn

Høy aktivitet i motormarkedet på FINN

– Det har skjedd mye både når det gjelder tilbud og etterspørsel, forteller Eirik Håstein, leder for FINN motor. Tall fra FINN motor viser at det har vært solid trykk i motormarkedet... Les mer »
hd motorsykkel

Færre dødsulykker på MC

4 mistet livet på MC så langt i år. Det er 11 færre enn på samme tid i fjor, da det var 15 omkomne motorsyklister ved utgangen av juli. Så langt i... Les mer »
politibil

Bil og MC i trafikkulykke i Rognan

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke på E6 ved Medbykrysset i Rognan fredag i 16-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Ulykkken skjedde på FV 812 ved Medbykrysset. En bil og en... Les mer »
hd motorsykkel

Flere trafikkulykker: Rustne kjøreferdigheter på MC

Med bar asfalt blir det flere motorsykler på veiene. Overvurderte og rustne kjøreferdigheter er årsak til mange MC-skader om våren. Men personskader kan også bli resultatet. –De MC-førere vi snakker med forteller... Les mer »