hd motorsykkel

Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

Hvert år skader mange seg stygt på MC og mopeder. Her er tipsene som kan holde deg på veien. Et av de sikreste vårtegnene er alle motorsyklene som er ute på veiene.... Les mer »
biler naf

100 drepte i trafikken så langt i år

Per september i år har 100 personer mistet livet på norske veier. – Dette er tall vi må jobbe for å snu. I år tegner til å bli et verre ulykkesår enn... Les mer »
naf

– Følg med i sommertrafikken!

Hittil i år har 67 personer mistet livet i trafikken. Nær halvparten har omkommet i møteulykker. – Vær oppmerksom og fokuser på å kjøre bil, sier rådgiver Jan Harry Svendsen i NAF.... Les mer »
ambulanse

11 personer mistet livet i juni-trafikken

Halvveis inn i året har 51 personer mistet livet i trafikken, det er tre færre enn på samme tid i fjor. 28 av de omkomne er bilførere, som er en økning med... Les mer »
hd motorsykkel

Nå starter MC-sesongen: – Del veien, oppfordrer NAF

Med sommersesongen kommer også motorsyklene ut på veiene. – Vi oppfordrer bilistene til å slippe motorsykler frem, sier Jan Harry Svendsen, leder for NAF MC. En undersøkelse utført av Norstat for NAF... Les mer »
trygg trafikk

11 personer omkom i trafikken i april

Totalt har 28 personer mistet livet i trafikken så langt i år, mens det omkom 18 personer i samme periode i fjor. MC-sesongen har akkurat begynt, og to MC-førere mistet livet i... Les mer »
hd mc

Frykter flere alvorlige ulykker på to hjul i Nordland

Mange skader seg stygt på MC hvert år i Nordland. Her er tipsene som kan holde deg på veien. Et av de sikreste vårtegnene er alle motorsyklene som er å se ute... Les mer »
hd motorsykkel

Ber motorsyklister friske opp kjøreferdighetene

Så langt i år har én av fire omkomne i trafikken kjørt motorsykkel. – Det kan være lett å overvurdere egne ferdigheter, så sørg for å øve jevnlig. Det sier skadeforebygger Therese... Les mer »
hd motorsykkel

Slik gjør du motorsykkelturen tryggest mulig

De seneste årene har det vært en stor økning i antall tunge motorsykler på norske veier, og antall MC-skader har økt jevnt. Er du en av dem som skal ut på to... Les mer »
hd motorsykkel

NAF-tips for en sikrere MC-sommer

Langturer er selve høydepunktet for mange motorsyklister. Her er NAFs råd for at du skal komme vel frem på motorsykkel i sommer. – For mange betyr sommerturen at du skal kjøre på veier der du ikke... Les mer »