Hver ansatt i havbruksnæringen skaper verdier for 2,4 millioner kroner. Aller mest kommer fra de ansatte på merdkanten. I matfiskoppdrett gir hvert årsverk 4,6 millioner i verdiskaping, noe som er om lag... Les mer »
1 av 3 planlegger å spise kalkun på nyttårsaften i år, det viser MatPrats årlige juleundersøkelse utført av Opinion. Men hva menyen blir på nyttårsaftenen er ikke like tradisjonsbundet som på julaften.... Les mer »
Myndighetene oppfordrer til sunnere kosthold, og nordlendinger ønsker både å spise og leve sunnere. Likevel tyr mange av oss til kos på kveldene, og i en undersøkelse innrømmer 24 prosent av nordlendingene... Les mer »
I fjor var mer enn 40 prosent av alle utrykningene til brannvesenet knyttet til komfyren. – Romjulsbesøket kan fort gå opp i røyk. – Det meste du har i panna kan ta... Les mer »
Nordmenn som heller flytende matfett i kjøkenvasken kan få en ubehagelig og dyr opplevelse. Dette gjør du for å få alt annet enn tette rør til jul. Kjøkkenet er ett av de... Les mer »
Hele 40 % oppgir at de kaster mer mat i julen sammenlignet med resten av året. Her er tipsene på hvordan du bruker opp restene i julen. Julen er tiden der vi... Les mer »
Juletiden betyr god mat, men tro ikke at pinnekjøtt og ribbe også er godt for hunden din. Hvert år i julen får Tryg Forsikring henvendelser fra kunder som har et kjæledyr som... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet har vedtatt regulering av fangst av kongekrabbe i kvoteregulert område i 2024. Reguleringen blir i det alt vesentlige videreført, men med noen endringer i 2024. – Kongekrabben har over... Les mer »
Bodøposten.no har i førjulstiden publisert en rekke artikler om julen, blandt annet om julemat, julemusikk og alt mulig annet du trenger å vite om. – Vi i redaksjonen har trykket massevis av nyheter,... Les mer »
Det er tid for julebakst, og vi er mange som fisker fram mel og andre tørrvarer fra kjøkkenskapet. Kjøpt en eller annen gang, men vi husker ikke når. I så fall bør... Les mer »