kalkulator

Flakstad har Nordlands høyeste avgifter

Flakstad kommune i Lofoten har Nordlands dyreste kommunale avgifter i 2023 med 23.405 kroner, opplyser Lofotposten. Avgiftene det er snakk om er årsgebyr for vannforsyning, avløp, avfall og feiing. Gjennomsnittet for alle kommunene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Varetektsfengslet etter knivstikking i Svolvær

Mannen som er siktet etter knivstikkingen i Svolvær natt til lørdag, er varetektsfengslet i fire uker, opplyser Lofotposten. Han meldte seg selv for politiet, kort tid etter hendelsen. Mannen skal selv ha samtykket... Les mer »
sykehus doktor

Over 25 i karantene etter fest i Lofoten

Kommuneoverlegen i Vestvågøy har satt flere personer i karantene etter at ytterligere en person er smittet med covid-19 mandag, ifølge Lofotposten. Det er allerede flere positive tester knytta til en vennegjeng som var... Les mer »
avisa nordland

Avisa Nordland starter nettavisen Bodø By

Amedia-eide Avisa Nordland starter en ny nettavis for Bodø som skal ha navnet Bodø By, opplyser nettstedet Journalisten.no. Redaktør blir 57-åringen Børre Arntzen som har en fortid i Lofotposten, Nordlands Framtid, NRK,... Les mer »
sea king

Hentet med Sea King to ganger på to dager fra samme fjell i Lofoten

En turgåer i 20-årene ble hentet ned fra samme fjell i Lofoten med Sea King-helikopter to ganger på to dager. Først vrikket han ankelen, og i går skulle han hente øreproppene han... Les mer »
mast elektrisitet

Nordland Ap krever nasjonal kontroll med energiressursene

Regjeringen ønsker å knytte Norge til EUs energiunion ACER ved å overføre nasjonal myndighet over norsk energisektor til EU. Målet skal være å lage og regulere et felles strøm- og gassnett i... Les mer »