julegate

LESERINNLEGG: Skam at Bodø ikke har julemarked og julelys!

Det er en skam at Bodø ikke får til et julemarked og fine belyste julegater. Se hva andre byer i Norge og Europa får til når det gjelder og lage det koselig... Les mer »
linken

Inviterer til lystenning av Linken i Bodø

Initiativtakeren bak det populære lysshowet på Linken i Bodø, Bjørn-Ola Willassen, inviterer nå store og små til være med på årets lystenning av Linken i den kommende mørketida. – Folk møter der man... Les mer »
bilbrann

Bilbrann i Bodø – En person arrestert

Politiet fikk søndag melding om brann i en bil som står langs veien opp mot Linken. Brannvesen og politi rykket ut til stedet. Bilen var helt utbrent. Politiet har pågrepet en person... Les mer »
linken

Lyset på Linken tennes 29. november

Bodøposten.no trykket for få dager siden nyheten om at finansieringen av lyset på Linken var i orden takket være sponsorer. Nå er datoen for tenningen av lyset satt. – Ta med familie... Les mer »
linken

Pangstart for vinterlysene på Linken

I kveld tentes lysene på Linken i Bodø. Bodøposten.no har tidligere skrevet om tenningen av lysene som startet med et fakkeltog med avgang klokken 18.00 på Rønvik skole. Turen gikk opp til... Les mer »
fakkeltog

Fredag 30. november tennes lysene i Linken: Feires med fakkeltog

Bodøposten.no har tidligere skrevet om at Linken har fått et lysshow som er godt synlig i mørket over hele Bodø sentrum i fjor. Og heldigvis blir det lys også i år. Bjørn-Ola... Les mer »
bjørn-ola

PODCAST: Bjørn-Ola Willassen håper på støtte fra Bodø Kommune for Linken-lys

Den tidligere supportergeneralen for Bodø/Glimt, Bjørn-Ola Willassen har nylig gjestet kommunestyret og lagt fram sine planer om nytt lys på Linken for neste sesong. Det fantastiste prosjektet med lysshow på Linken i... Les mer »