team arbeidsplass

Ny rapport: Norske bedrifters betalingsgap er større enn Europasnittet

Næringslivet i Europa forbereder seg på en større økonomisk nedtur, og norske bedrifter er blant dem som må vente lengst på å få betalt for sine varer og tjenester. Det viser en... Les mer »
jobbsøknad

Lindorff gjør inkassobetaling enklere med eFaktura

Lindorff satser på forbrukervennlige løsninger, og lanserer sammen med PostNord Strålfors og Nets en eFaktura-løsning som gjør inkassodokumenter lett tilgjengelige i nett- og mobilbank. Tjenesten lanseres en av de nærmeste ukene, og... Les mer »
kalkulator

Lindorff støtter en mer moderne og forbrukervennlig inkassolov

Lindorff er positiv til foreslåtte endringer i inkassoloven som vil bidra til en mer moderne og forbrukervennlig inkassobransje. Samtidig ser vi at endringene, og spesielt kuttene i gebyrsatser, vil medføre en krevende... Les mer »
kalkulator

Stadig flere nordmenn har mer enn én inkassosak

Det gjennomsnittlige beløpet per inkassosak har vært omtrent uendret siden årsskiftet 2016/17, mens inkassobeløpet per skyldner har økt, viser data i den nyeste Lindorffanalysen. – Vi ser at de som sliter, sliter... Les mer »
juletre

Nordmenn bruker for mye og bekymrer seg for julehandelen

Flere enn 1 av 3 bruker mer på julen enn de har råd til, mens 1 av 4 bekymrer seg for om de i det hele tatt har råd til å kjøpe... Les mer »
lindorff

Venter store endringer i inkassobransjen

I dag er det mange inkassoselskap som behandler folk som skylder penger på en god måte, men det er også en del som ikke gjør det. Noen strekker regelverket for langt for... Les mer »
lindorff

Økonomi-spørsmålene norske pensjonister lurer på

Økonomitelefonen for pensjonister er et tilbud til pensjonister som trenger råd om personlig økonomi, og nesten 10 prosent av de som kontakter Økonomitelefonen har økonomiske problemer de ønsker å få råd om.... Les mer »
lindorff

Norsk inkassovekst størst i Norden

I Norge vokser antall inkassosaker langt mer enn i våre nordiske naboland. En ny nordisk inkassoanalyse fra Lindorff viser at norske utlånere bør følge nøye med i tiden fremover. For hele Norden... Les mer »
lindorff

LESERINNLEGG: Nordmenn er gode betalere

Det er langt de færreste nordmenn som kommer langt i en inkassoprosess. De aller fleste forbrukere får aldri en inkassosak i det hele tatt. Som inkassoselskap gjør vi faktisk en jobb også... Les mer »
lindorff

Undersøkelse: Kvinner bekymret for pengebruk til jul

En av fem norske kvinner er bekymret for om de har råd til julegaver. Samtidig innrømmer nærmere 40 prosent av kvinnene at de bruker mer penger på julegaver enn de burde. I... Les mer »