politi

Trafikkulykke på Langstranda i Bodø

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil på Langstranda i Bodø i 15-tiden mandag. Det er ikke meldt om alvorlig personskader. Politiet rapporterer at en passasjer i personbilen... Les mer »
politi

Død mann funnet i Bodø

Politiet i Nordland melder om at det er funnet en død mann i 60-årene ved Langstranda i Bodø, opplyser ABC Nyheter. Politiet er i gang med å undersøke dødsfallet, men mistenker foreløpig... Les mer »
politi

Mann arrestert etter brann på Langstranda

Politiet jobber ut fra en teori om at brannen på Langstranda i Bodø natt til lørdag kan være påsatt. En mann skal være pågrepet idag, ifølge NRK. Mannen som er pågrepet er nå også... Les mer »
øy sjøen

Brann på Langstranda i Bodø

Politiet melder om en brann i en søppelfylling på Langstranda i Bodø natt til lørdag i 3-tiden. Slukkeinnsats ble igangsatt. Det brant i gammelt trevirke på søppeldeponiet på Langstranda. Slukking pågikk i... Les mer »
brann

Brann ved Østbø i Bodø slukket

Politiet fikk en melding om brann ved Østbø på Langstranda i Bodø natt til lørdag i 4-tiden. Det viste seg å brenne i en flishaug. Brannvesenet kom raskt i gang med slukking.... Les mer »