kpmg

KPMG etablerer eget AI-senter i Norge

KPMGs nye norgessjef tar grep og samler kompetanse fra hele landet. Det nye AI-senteret skal hjelpe næringslivet i overgangen til å bruke kunstig intelligens i hverdagen. – Vi vet at AI kommer... Les mer »
mattilsynet

Svært alvorlige funn i granskingsrapport av Mattilsynet

KPMG har tirsdag levert en granskingsrapport om Mattilsynet som blant annet avdekker utfordringer med organisering og styring av tilsynsarbeidet. Mattilsynet har startet jobben med å følge opp rapporten. – Funnene i granskingsrapporten... Les mer »
alkohol butikk vinmonopol

Vinmonopolet best på kundeopplevelse i 2019

Mer enn 2 500 norske forbrukere har vurdert og evaluert sine kundeopplevelser hos kjente merkevarer i seks ulike bransjer. I år troner Vinmonopolet på toppen av listen. Nordmenn har høy tillit til... Les mer »
pc laptop

Ny undersøkelse: Norge blant verdens best forberedte land

Norge er det sjette best rustede landet i verden, ifølge en internasjonal beredskapskartlegging fra KPMG som tar for seg nasjoners evne til å håndtere trusler mot samfunnets infrastruktur. I Change Readiness Index... Les mer »
ai

Norske IT-direktører ruster seg for teknologikappløpet

Større budsjetter, høyere lønn og økt jobbsikkerhet gjør at norske IT-ledere er svært fornøyde med tingenes tilstand, men til tross for økte teknologiinvesteringer sliter mange med å drive innovasjon og henge med... Les mer »
kpmg

9 av 10 toppledere tror på vekst

I KPMG CEO Outlook 2019 sier to tredjedeler av verdens toppledere at smidighet er den nye valutaen for virksomheten. De frykter at selskapet blir irrelevant dersom de ikke tilpasser seg endrede omgivelser... Les mer »
pc laptop

Hard kamp om digital kompetanse i outsourcing-markedet

Mangel på digital kompetanse og innsikt i ny teknologi skaper store utfordringer for nordiske virksomheter. Det gjør at outsourcing-avtalene blir stadig flere og viktigere, viser en KPMG-rapport. KPMGs Nordic Shared Services and... Les mer »
barcelona fotball

Inntektsrekord hos europeiske fotballklubber

KPMGs «European Champions Report 2019» viser at FC Barcelona har de høyeste inntektene og Manchester City den mest verdifulle spillerstallen. Kommersielle aktiviteter har blitt den viktigste inntektskilden hos ligavinnerne. Fotballindustrien fortsetter å... Les mer »
kpmg

Anerkjent arbeidsrettsadvokat til KPMGs granskningsmiljø

Advokat Erik Davidsen er ansatt i KPMG og styrker selskapets granskningsmiljø med betydelig arbeidsrettslig kompetanse. Davidsen kommer fra Advokatfirmaet Haavind og har mer enn 35 års forretningsjuridisk erfaring, med særlig kompetanse innen... Les mer »
microsoft kpmg

– Digitalisering handler ikke om å fylle bedriftene med teknologi

Microsoft og KPMG er giganter i hver sin bransje, men har søkt sammen for å lage teknologi som kan skape innovasjon og vekst hos kunder i alle vektklasser. Sentrale kriterier for å... Les mer »