kirkens sos

Svært travel jul hos Kirkens SOS

For mange mennesker har julen vært preget av ensomhet, relasjonsproblemer og selvmordstanker. Nesten 2500 samtaler har blitt besvart av Kirkens SOS i dagene 23. – 28. desember. En økende trend er at... Les mer »
vinter jul

Kirkens SOS om samtaler i julen: – Ensomheten oppleves som ekstra håpløs, mørk og vond

Nesten 3000 samtaler har blitt besvart av Kirkens SOS denne uken. – Julen har vært preget av mye ensomhet, og alvorlige samtaler om selvmord. Det henger nok sammen med å leve i... Les mer »
kirkens sos

Sterk økning i pågang til Kirkens SOS i sommer

Sist uke mottok Kirkens SOS over 6.200 henvendelser på telefon, melding og chat. – Ensomhet og selvmordstanker har ikke tatt ferie, sier generalsekretær Lasse Heimdal. Blant de 6.200 henvendelsene kommer hovedandelen inn... Les mer »
begravelse

Kirkens SOS takker kongehuset for åpenhet om Ari Behn

Etter dødsfallet ble kjent 25. desember, har Kirkens SOS merket økt pågang i antall innkomne anrop. Fra rundt 600 anrop på julaften, økte tallet til 800 og 950 på henholdsvis 25.desember og... Les mer »
kirkens sos

Over 22 000 samtaler med Kirkens SOS så langt i sommer

Ensomheten tar ikke ferie. For noen er en fortrolig samtale med en av de frivillige i Kirkens SOS den eneste kontakten de har i løpet av ferietiden. Kirkens SOS er tilstede døgnet... Les mer »
kirkens sos

Flere unge chatter med Kirkens SOS i påsken

Fra palmesøndag til og med langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler, det er en økning på drøye 50 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Også antall besvarte SOS-meldinger, som er en... Les mer »
kirkens sos

Kirkens SOS samler kreftene for å hjelpe flere

1. januar 2019 ble Landsforeningen Kirkens SOS et faktum. Etter 45 år som nettverksorganisasjon samles Kirkens SOS. – Samlet kan vi drive mer effektivt. Hver krone spart i administrative kostnader betyr en... Les mer »
apple

Over 3000 samtaler så langt i julen til Kirkens SOS

Behovet for noen å prate med er stort i julen, mange forteller om ensomhet. Kirkens SOS holder åpent gjennom hele høytiden, og har så langt besvart 3030 samtaler via telefon og internett.... Les mer »