kia

Her er splitter nye Kia EV9

Nå kommer Kia EV9, en banebrytende elbil med markant design, ekte SUV-karakter og tre seterader. Kia har nå presentert bilder av utsiden og innsiden til Kia EV9, Kias elektriske SUV-flaggskip med tre... Les mer »
kia

Her er nye Kia Sportage

Kia viser i dag bilder av helt nye Sportage som får première i Korea i juli. I September vises en dedikert versjon for Europa for første gang i modellens 28-årige historie. Design... Les mer »
naf tesla

Knuste oppgitt rekkevidde i verdens største elbiltest

NAF og Motor hadde med 29 elbiler på test. Alle kjørte lenger enn oppgitt rekkevidde, og noen knuste den solid. – Teslas modeller gikk som forventet lengst, men koreanerne imponerte igjen og... Les mer »
kia

Her er nye Kia Sorento

Kia Motors Europe viser i dag de første offisielle bildene av nye Sorento, som får verdenspremière på Geneva International Motor Show 3. mars. Fjerde generasjon Sorento bygges på en helt ny plattform for... Les mer »
kia

Elektrisk sparkesykkel i fremtidige Kia-modeller

Hyundai har utviklet en prototype på en elektrisk sparkesykkel. Planen er å integrere sparkesykkelen i fremtidige modeller fra Kia og Hyundai for å tilby kundene såkalt «last mile»-mobilitet. Den nye modellen er basert på... Les mer »
kia

Kia e-Niro klar for Bodø i desember

Kias nye elbil, e-Niro, er denne uken på snarvisitt i Norge, før de første bilene kommer til butikk i løpet av desember. – Det er veldig gøy å endelig kunne vise frem... Les mer »