iphone sommer

Singel på ferie: Slik sikrer du deg årets sommerflørt

Er du singel? Da er sommeren din beste venn. Bedre tid på året finnes det nemlig ikke for en liten flørt! Men skal du krysse landegrenser og møte en Crush i det virkelige liv,... Les mer »
hellas

Risikerer kjemperegning ved å reise hit etter fredag

I likhet med i trafikken kan det koste folk dyrt å ikke stoppe for det røde lyset. Derfor dekker vi de utgiftene kundene sitter igjen med ved å holde seg hjemme. Onsdag kom... Les mer »
hellas

Nå fly Apollo til Hellas igjen!

Etter snart 21 uker med reisestopp kan Apollo endelig fly solsultne nordmenn til Middelhavet. Reisearrangøren åpner i første omgang ruter til Hellas, og aller første flyvning går allerede fredag 17. juli fra... Les mer »
strand ferie sommer

Ny undersøkelse: Over 50 prosent skal til utlandet sommerferien 2019

Rekordsommeren 2018 påvirker ikke reisevanene våre, viser fersk reiseundersøkelse fra FINN. Og hit vil vi dra sommerferien 2019. Til tross for rekordvarme her hjemme sommeren 2018, tar ikke nordmenn noen sjanser med... Les mer »
bjarte miff

Brannterror i Israel – Samme i Norge og Sverige?

Israel og Europa brenner. Men hvem er det som har satt fyr på alle brannene? Det er det mange som spør seg etter at en bølge med palestinsk brannterror har rammet flere... Les mer »
hellas

LESERINNLEGG: Hit reiser nordmenn i sommer

Hellas har vært populært blant soltørste nordmenn i mange år, men hvilke øyer som er mest attraktive endres hvert år. Med over 200 bebodde øyer finnes det mange å velge blant i... Les mer »