nfk

Nå blir det gang- og sykkelveg til Saltstraumen

I fylkesrådets forslag til budsjett og økonomiplan, ligger det nesten 100 millioner kroner til gang- og sykkelveg mellom Godøystraumen og Saltstraumen. – Vi starter reguleringsplanarbeid og prosjektering allerede neste år, forteller fylkesråd... Les mer »
sykkel

Ny gang- og sykkelvei mellom Godøy og Saltstraumen

Fylkestingsrepresentant Svein Møllersen er svært fornøyd med, og lettet over, at Nordland fylkesting nå har vedtatt fullfinansiering av gang- og sykkelvei fra Godøystraumen til Saltstraumen. – Dette er en sak Senterpartiet har... Les mer »
Foto: FrP, Bibben

Jon Georg Dale avvikler bominnkrevingen på fv. 17 Tverlandet – Godøynes

Samferdselsminister Jon Georg Dale (FrP) besøker Nordland mandag 2. september. Først skal han skal avvikle bominnkrevingen på fv. 17 Tverlandet – Godøynes, sammen med finansminister Siv Jensen. Finansministeren og samferdselsministeren vil skru... Les mer »
fartsgrense

Mann i 30-årene mistet lappen på Godøynes

Utrykningspolitiet i Bodø gjennomførte tidligere i dag en laserkontroll på Godøynes utenfor Bodø. For en av bilførerne gikk det skikkelig ille. Den mannlige bilføreren kjørte i 87 km/t. i 60-sonen. Dermed røyk... Les mer »
fartsgrense

8 fikk fartsbot på Godøynes

Utrykningspolitiet i Bodø har tatt en laserkontroll torsdag ved Godøynes, og denne gangen ble hele 8 bilførere stoppet for å ha kjørt for fort. Politiet i Nordland melder på Twitter at høyeste... Les mer »
politiet

Grisekjøring på Godøynes – førerkort inndratt

Politiet i nordland melder at politiet har stanset en bilfører som kjørte i 118 km/t i 80-sonen på fylkesvei 17. Politiet beslagela førerkortet på stedet og har anmeldt bilføreren. Bodø, Fv 17... Les mer »