vinter ferie

Ta brannsjekk på hytta i påsken

Også årets påske blir annerledes, men mange flytter husstanden til hytta. Skadeforebygger anbefaler å benytte muligheten til å ta en skikkelig sjekk for å unngå skader av gnagere, vann og brann! Fjorårets... Les mer »
hellas

Få planlegger utenlandsferie i sommer

Kun et fåtall nordmenn vil trosse UDs reiseråd denne sommeren, selv om de skulle bli vaksinert. På tross av at vi er koronalei, er det viktig med fornuftige forventninger til årets sommerferie.... Les mer »
vinter

Sjåfører i Nord-Norge har minst ulykker

Kjøredata fra om lag 30 000 bilister og 140 millioner kilometer gir et godt inntrykk av hvordan nordmenn kjørte i 2020. Sjåfører i Nord-Norge og de med asiatiske biler er tryggest bak... Les mer »
trygg trafikk

Refleksbruken øker: Nordland best på refleksbruk

Trygg Trafikks årlige reflekstellinger viser at nordmenn er flinkere til å bruke refleks, og det er nordlendingene som er flinkest. Likevel bruker fortsatt under halvparten av oss refleks i mørket. Reflekstellingene for... Les mer »
hus vinter

Nå må hyttetaket måkes

Det er mye snø i fjellet, og tid for å måke hyttetaket. Samtidig anbefaler myndighetene at man unngår unødvendige reiser innenlands. – Tenk alternativt, oppfordrer skadeforebygger. Forrige uke lavet snøen ned over... Les mer »
fremtind

Reiserådet forlenges: Dette må du vite

I dag forlenget norske myndigheter det globale reiserådet til 1. mars. Fremtind oppfordrer reiselystne nordmenn til å ta gode valg. – Vårt budskap til reiselystne nordmenn, er at de fortsatt tar en... Les mer »
fly reise ferie

Dette har du krav på om reisearrangøren går konkurs

Det anslås at nordmenn har milliarder av kroner i utestående avbestillings-refusjoner hos deres reisearrangører. Flere av disse står i fare for å gå konkurs før kundene får pengene tilbake. Virke har anslått... Les mer »
trafikk skilt

Bilister vet ikke hvor de er når de trenger veihjelp

Mange nordmenn skal på bilferie i sommer og Viking Redning forventer en betydelig økning i antall redningsoppdrag. En ny løsning fra Viking gjør det enklere å få veihjelp raskt. 1,3 millioner nordmenn... Les mer »
lofoten reine

«Else» har gitt færre skader enn fryktet

Fremtind har foreløpig fått inn ca. 30 skadesaker blant forsikringskundene til SpareBank 1 og DNB grunnet den høye vannstanden langs kysten. – Det har vært en roligere natt enn fryktet, men vi forventer... Les mer »
vinter

En million bilister på veiene i julen – Nordlendinger holder seg hjemme

Juletid er reisetid, og når nesten 1,7 millioner nordmenn skal ut og reise samtidig blir det fort kø og forsinkelser. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på vegne av... Les mer »