fremtind

Foreldre frykter uoppmerksomme bilister på skoleveien

Det foreldre frykter aller mest på skoleveien, er bilister som er uoppmerksomme og som kjører for fort. De som bor i en bygd er mer bekymret enn de som bor i storbyen.... Les mer »
hd motorsykkel

Ber motorsyklister friske opp kjøreferdighetene

Så langt i år har én av fire omkomne i trafikken kjørt motorsykkel. – Det kan være lett å overvurdere egne ferdigheter, så sørg for å øve jevnlig. Det sier skadeforebygger Therese... Les mer »
snø

De færreste velger Syden-varme i påsken

Mens nordmenn flest blir i Norge i påsken, oppgir 150 000 nordmenn at de planlegger å reise til varmere strøk i høytiden. For mange blir det første utenlandsferie på over to år.... Les mer »
Fremtind

Jobber for å få kunder hjem fra Ukraina

Fremtind dekker evakuering hjem til Norge for kunder som befinner seg i Ukraina, Russland, Hviterussland og Moldova. Restriksjoner i luftrommet gjør jobben utfordrende. – Vi dekker evakuering og gjør alt vi kan... Les mer »
nordlys

Unngå ubudne gjester: Dette bør du gjøre før du reiser hjem fra hytta

Med gjenåpnede grenser øker risikoen for omreisende tyveribander. Det er flere smarte grep du bør gjøre for å unngå ubehagelige overraskelser neste gang du kommer på hytta. – Jeg råder hytteeiere til å... Les mer »
fengsel

VIDEO: Bodøværing i fengsel for forsikringssvindel

Journalist Gunnar Andreassen og stand-up komiker Martin Soulimani lanserte nylig en podcast. I den ferske podcasten er et av emnene at en person fra Bodø ble dømt til fengsel grunnet forikringssvindel. –... Les mer »
fremtind

Tatt for forsikringssvindel i Bodø – Fikk fengsel

Det avdekkes stadig nye former for forsikringssvindel. Falske fakturaer og kvitteringer blir brukt for egen vinning. – Redd vi bare ser toppen av isfjellet. Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB, avdekker... Les mer »
alkohol sommer

Mange har allerede bestilt årets sommerferie

I en fersk undersøkelse oppgir respondenter tilsvarende én million nordmenn at de har tenkt seg til utlandet i sommer. En halv million har allerede bestilt årets reise. Undersøkelsen, som er gjennomført av... Les mer »
trygg trafikk

Trygg Trafikk: – Refleksbruken øker ikke fort nok

Trygg Trafikks årlige reflekstellinger fra 2021 viser en liten økning i bruken av refleks sammenlignet med året før. Økningen er størst i Troms og Finnmark, Innlandet og Oslo. – Men det er... Les mer »
fremtind

Slik kan hagearbeid forebygge skader på huset

Sommertid er hagetid for mange. Da er det smart å samtidig sjekke hvor godt tomten tåler store nedbørsmengder og overvann. Landskapsarkitekt Andreas har tips til hvordan du kan forebygge og få det... Les mer »