nornickel

Norilsk Nickel, BASF og Fortum bygger fabrikk for batteri resirkulering i Finland

Russlands ledende metall- og gruveselskap Nornickel, den kjemiske giganten BASF og Finlands Fortum har signert en intensjonsavtale om å planlegge et batterigjenvinningsklynge i Harjavalta, Finland, som skal betjene markedet for elbiler. Dette... Les mer »
fortum

Her er verdens første klær laget av hvetestrå

Energi- og gjenvinningsselskapet Fortum og det bærekraftige fiberteknologiselskapet Spinnova introduserer nå første prototypen av klær laget av landbruksavfall fra hvetestrå.  Fortum og Spinnova viser denne uken frem verdens første klær laget av landbruksavfall fra hvetestrå.... Les mer »
fortum

Fortum gjør festivaler grønnere: Sigrid, Unge Ferrari og Øyafestivalen først ut

Tungvekterne Sigrid og Unge Ferrari er allerede med på laget når Fortum og Øyafestivalen går i bresjen for å involvere artister og fans i kampen for mer bærekraftige arrangementer. De fleste musikkartister... Les mer »
energi strøm

Fortum og Nordkraft etablerer nytt vindkraftselskap

Fortum Nordkraft Vind DA er navnet på det nye selskapet som skal jobbe med utvikling av vindkraftprosjekter i Norge.  Oppgaven til Fortum Nordkraft Vind DA er å utvikle nye vindkraftprosjekter på land... Les mer »
energi strøm

Peikko med storleveranse til Sørfjord Vindpark

Peikko Group sitt datterselskap Peikko Norge AS, har mottatt en stor ordre fra Sørfjord Vindpark AS for leveranse av rock anchor foundation technology, til vindparken som er under bygging ved Kjøpsvik i... Les mer »
elbil lader

Nå har Norge fått sine første lynladestasjoner for elbil

Fortum Charge & Drive og 7-Eleven åpnet i dag de første ladestasjonene i Norge som kan lade neste generasjons elbiler med full effekt. Ladestedet ved Nygårdskrysset i Ås er del av en... Les mer »