wasike bueng

Richard Wasike og Nils Bueng på Filadelfia i Bodø

De kjente evangelistene Nils Anders Bueng fra Finnmark og Richard Wasike fra Afrika kommer til Bodø, nærmere bestemt Filadelfia som ligger i Fredensborgveien 129 i Bodø sentrum. Richard Wasike og Nils Bueng... Les mer »
jørn strand

Kjendis-evangelisten Jørn Strand kommer til Bodø

Jørn Strand har i over 20 år sunget og evangelisert rundt om i hele Norge. Det har til og med blitt laget en bok om Jørn Strand. Og i september har du... Les mer »
bibel jul

Møtehelg med Pernille og Jørn Strand

Filadelfia Bodø får besøk av Pernille og Jørn Strand. Pernille Strand er med i Jesus Kvinner og evangelisten Jørn Strand er hennes mann. Møtehelgen med Pernille og Jørn Strand går av stabelen... Les mer »
johannes amritzer

Super-predikanten Johannes Amritzer kommer til Bodø

Johannes Amritzer er en predikant av et for Bodø ukjent kaliber, han reiser verden rundt og holder svære samlinger der kristne og ikke kristne kan oppleve noe helt spesielt. 20. oktober kl.... Les mer »
kirke

Kristen mannskonferanse i Bodø

Regional Mannskonferanse i Nord arrangeres 29. september til 1. oktober i Bodø. Konferansen har flere arrangement i løpet av de tre dagene mannskonferansen avholdes i månedskiftet. Mannskonferansen består blandt annet av flere... Les mer »