nornickel

Her er vinnerne av FIFA 20 – Nickel Cup i Murmansk

Den internasjonale esport-turneringen FIFA 20 – Nickel Cup ble nylig arrangert i Murmansk i Russland. Turneringen ble gjennomført av det Russiske Esport Forbundet med støtte fra gruveselskapet Nornickel. Turneringen gikk av stabelen... Les mer »
playstation

Vålerenga er kjempefavoritter til å vinne Eserien

Neste tirsdag er det klart første runde i den ny storsatsningen Eserien, og Vålerenga utpekes av oddsselskapet Betsafe som den store favoritten før seriestart. I Eserien skal norske fotballklubber kjempe om heder,... Les mer »
playstation

Altibox blir sponsor av e-fotballiga

Altibox blir hovedsponsor av Norges første offisielle e-sportserie i fotballspillet FIFA. Navnet på den norske ligaen blir Altibox eSerien. I begynnelsen av mars lanserte Norsk Toppfotball (NTF) eSerien, som blir Norges første... Les mer »
sparebank 1

SpareBank 1 blir hovedpartner for eSerien

E-sport har hatt en enorm vekst både internasjonalt og i Norge de siste årene. Den 9. april sparkes en ny norsk storsatsing i gang, eSerien, Norges e-sportliga i FIFA. SpareBank 1 er... Les mer »
ball

Norge stemte for VM til Amerika

FIFA-kongressen bestemte i dag at VM-sluttspillet i 2026 skal spilles i Canada, Mexico og USA. De tre amerikanske nasjonene og Marokko var de to alternativene som FIFA-kongressen skulle velge mellom i formiddag.... Les mer »