Fellesforbundet

Enighet mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart

13 timer på overtid ble Fellesforbundet og NHO Luftfart enig om en ny avtale på flyoverenskomsten, og unngår dermed streik. Mandag ettermiddag ble Fellesforbundet og NHO Luftfart enige om en løsning på... Les mer »
reise ferie

Mekling pågår: Streikefare for flyarbeiderne

Meklingen for flyarbeiderne er i gang mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart. Fra mandag kan flere hundre ansatte i flybransjen være i streik. Etter at Fellesforbundet og NHO Luftfart tidligere i vår brøt... Les mer »
Fellesforbundet

Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

Fellesforbundet og NHO Reiseliv har kommet til enighet i årets lønnsoppgjør for hotell- og restaurantbransjen. Resultatet er en solid lønnsøkning, et ekstra løft for nattvakter og arbeid med en bred kompetansereform. Mandag... Les mer »
Fellesforbundet

Historisk godt resultat for byggfagene

Solid lønnsøkning, heving av minstelønnssatsene og det som er starten på en omfattende etter- og videreutdanningsreform. Dette er noen av resultatene etter at Fellesforbundet og NHO Byggenæringen kom til enighet onsdag formiddag.... Les mer »
Fellesforbundet

Historisk lønnsoppgjør i frontfaget

Solid lønnsøkning og en storstilt etter- og videreutdanningsreform er resultater i lønnsoppgjøret. – Dette er en stor seier, sier Jørn Eggum. Forbundsleder Jørn Eggum er fornøyd med resultatet fra meklingen i årets... Les mer »
fellesforbundet

Avverget streik for flyarbeiderne

Fellesforbundet avverget streik på overtid og sikrer lønnsløft for flyarbeiderne. 3,5 timer på overtid kom Fellesforbundet og NHO Luftfart natt til tirsdag til enighet i meklingen på Flyoverenskomsten.  Dermed blir det ikke streik... Les mer »
busser

Enighet i bussoppgjøret

– Vi er glade for at det ble enighet slik at busselskapene fortsatt kan transportere passasjerene til jobb, skole og fritidsaktiviteter på en trygg og miljøvennlig måte, sier administrerende direktør i NHO... Les mer »
Fellesforbundet

Avverget streik i byggeindustrien

Fellesforbundet avverger streik og sikrer en mer seriøs byggeindustri, med bedre lønnsvilkår og gode verktøy for en mer likestilt bransje. Det er nå enighet i byggeindustrimeklingen. En halvtime før fristen kom Fellesforbundet... Les mer »
sommer

Hotellstreik avverget

Det blir ingen hotellstreik. Det er klart etter at partene ble enige i meklingen lørdag morgen, mer enn ti timer på overtid. Parats forhandlingsleder, Grete Dieserud, sier at forhandlingene var krevende men... Les mer »
virke

Virke og Fellesforbundet enige: − Vil gi flere arbeidsplasser

Lørdag kom Virke og Fellesforbundet til enighet om revisjon av grossistoverenskomsten. Forhandlingsresultatet øker mulighetene for å heve arbeidstakernes kompetanse og lokale forhandlinger i kommende oppgjør. Resultatet vil styrke norsk konkurransekraft og gi... Les mer »