fly reise ferie

Gir gyldig forsikring til alle land som ikke omfattes av reiseråd

– Naturlig for oss å gi kundene gyldig forsikring på reiser til land UD anser som trygge for nordmenn å oppholde seg i, sier Andreas Handeland fra Europeiske Reiseforsikring. Fra midnatt natt... Les mer »
lufthavn ferie

Reiseforsikring: Gjør endringer i forsikringen for å tilpasse seg koronasituasjonen

Når ulike land nå går fra å være grønne til røde på veldig kort tid, skaper det usikkerhet for de reisende. Europeiske og If har hele veien justert dekningen i tråd med... Les mer »
beijing

Europeiske dekker avbestillinger til Kina

I forbindelse med utbredelsen av coronaviruset, har Europeiske Reiseforsikring besluttet å dekke avbestilling av reiser til Kina. Kunder som har bestilt og betalt en reise til Kina eller Hong Kong, vil få... Les mer »
if forsikring

Flere voldtekter i Hellas

De siste ukene har Europeiske Reiseforsikring fått meldt inn fire voldtekter av unge, norske jenter i Hellas. Alle sakene har likhetstrekk, og Europeiske har aldri tidligere sett en slik konsentrasjon av anmeldte... Les mer »
strand ferie sommer

Sommerferien: Venter skadetopp denne uka

De siste to-tre ukene har antallet reiseforsikringssaker nesten doblet seg. Skadesenteret til Europeiske Reiseforsikring har i øyeblikket rundt 600 telefoner daglig fra nordmenn som trenger hjelp på reise. På toppen av dette... Les mer »