if europeiske

Skjerper reiserådene til Ukraina, Russland og Hviterussland: Dette skjer med forsikringen

Tilpasser forsikringen etter nye reiseråd og oppfordringer fra UD. Vil også dekke nødvendig evakuering hjem til Norge. Bekymrede kunder tar nå kontakt med Norges største reiseforsikringsselskap etter at Utenriksdepartementet i dag besluttet å... Les mer »
fly reise ferie

Gir gyldig forsikring til alle land som ikke omfattes av reiseråd

– Naturlig for oss å gi kundene gyldig forsikring på reiser til land UD anser som trygge for nordmenn å oppholde seg i, sier Andreas Handeland fra Europeiske Reiseforsikring. Fra midnatt natt... Les mer »
lufthavn ferie

Reiseforsikring: Gjør endringer i forsikringen for å tilpasse seg koronasituasjonen

Når ulike land nå går fra å være grønne til røde på veldig kort tid, skaper det usikkerhet for de reisende. Europeiske og If har hele veien justert dekningen i tråd med... Les mer »
beijing

Europeiske dekker avbestillinger til Kina

I forbindelse med utbredelsen av coronaviruset, har Europeiske Reiseforsikring besluttet å dekke avbestilling av reiser til Kina. Kunder som har bestilt og betalt en reise til Kina eller Hong Kong, vil få... Les mer »
if forsikring

Flere voldtekter i Hellas

De siste ukene har Europeiske Reiseforsikring fått meldt inn fire voldtekter av unge, norske jenter i Hellas. Alle sakene har likhetstrekk, og Europeiske har aldri tidligere sett en slik konsentrasjon av anmeldte... Les mer »
strand ferie sommer

Sommerferien: Venter skadetopp denne uka

De siste to-tre ukene har antallet reiseforsikringssaker nesten doblet seg. Skadesenteret til Europeiske Reiseforsikring har i øyeblikket rundt 600 telefoner daglig fra nordmenn som trenger hjelp på reise. På toppen av dette... Les mer »