boligmarked

Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Hvor i landet er det billigst å eie bolig, og hvor kan du virkelig kjenne boligutgiftene på lommeboka? Ny statistikk fra Rettmegler.no avslører at Bodø kommune er en av de dyreste. Den... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Ny ordfører i Bodø

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet i en ny podcast. Først snakker duoen fra Bodø om kommune- og fylkesvalget 2023. – Det... Les mer »
hus vinter

Prøv Rødøy!

Ønsker du å prøve det gode liv i Rødøy? Rødøy kommune ønsker flere innbyggere til kommunen, og vil gi flere sjansen til å prøve ut det gode liv i Rødøy. Kommunen kan... Les mer »
skatt

Gildeskål kommune fortsetter med eiendomsskatt

Eiendomsskatteseddel for 2023 blir nå sendt ut i løpet av de neste dagene, opplyser Gildeskål kommune. Liste over eiendomsskattetakster ligger ute til offentlig ettersyn i minst 6 uker. Kommunestyret har også vedtatt å videreføre... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP med grep mot dobbel boligbeskatning

Arbeiderpartiet og resten av venstresiden ser ikke ut til å ha magemål når det gjelder å skattlegge folks hjem. Utfordringene med grov og unødvendig skatteinnkreving i kommunene er ikke lenger nok. Nå... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil sette et tak på eiendomsskatten

Eiendomsskatten skal fjernes. Ingen burde betale eiendomsskatt, men når viljen er vrang hos alle de andre partiene på Stortinget, for å få den fjernet så tvinges Frp til å tenke nytt. Av... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil fjerne eiendomsskatt fra 2024

Mandag 9. november la FrP fram sitt alternative budsjett. Her vil vi eiendomsskatten til livs. For meg har det vært viktig å få fram en realistisk kuttplan for eiendomsskatten på hus og hytter... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil fjerne all boligskatt

En bolig er ikke et luksusgode i Norge. Vi har tuftet hele den norske boligpolitikken på at flest mulig, bør og skal eie egen bolig. For FrP er en bolig først og... Les mer »
høyre

Liten effekt av kutt i eiendomsskatten

En av de viktigste sakene for Solberg-regjeringen har vært å få ned eiendomsskatten. I Granavolden-erklæringen lover de å sette ned maksimalsatsen til 4 promille, men nå viser tall fra Norsk Hyttelag at... Les mer »
frp

FrP forventer kutt i eiendomsskatten

FrPs Helge André Njåstad mener det er umusikalsk at regjeringen ikke holder lovnadene om skattekutt når husstandene trenger det som mest. – Når til og med bankene er villig til å kutte dramatisk... Les mer »