straff dom

18 prosent konkursøkning i 2023: – 2024 blir ingen brems

Ferske tall fra det globale data- og analyseselskapet Dun & Bradstreet avslører økning i antall konkurser i desember 2023, etter en overraskende nedgang i november. Oppsummert har 2023 vært et utfordrende år... Les mer »
Regnskap Norge

Regnskap Norge bekymret: Skatteregningen og konkursene øker

Ferske tall fra Dun & Bradstreet viser at antallet konkurser fortsetter å øke. – Stadig flere bedrifter må stenge dørene. Regnskap Norge oppfordrer regjeringen til å legge til rette for verdiskaping og... Les mer »
skatt

Antall konkurser 25 prosent høyere enn i fjor

I juli økte konkursene med 4,7 prosent sammenlignet med samme periode i 2022. Det viser analyser fra Dun & Bradstreet. Samlet så langt i år øker konkursene i alle sektorer og i... Les mer »
skatt

Økte konkurser i alle fylker hittil i år

Siste analyse fra Dun & Bradstreet viser at konkurstrenden i 2023 er svakt økende. I juni økte konkursene med 11,2 prosent sammenlignet med samme periode i 2022. Hittil i år har samtlige... Les mer »
straff dom

Antall konkurser på vei mot tidligere rekordnivå: Norge verst i Norden

Tall fra data- og analyseselskapet Dun & Bradstreet viser at antall konkurser øker kraftig i årets første fire måneder i nesten alle bransjer og regioner, sammenlignet med fjoråret. Norge har største økningen... Les mer »
Regnskap Norge

Regnskap Norge bekymret: Stadig flere konkurser

Ferske tall fra Dun & Bradstreet viser at antallet bedrifter som må stenge dørene fortsetter å øke kraftig. Tallene viser at antall i konkurser for første kvartal i 2023 sammenliknet med første kvartal... Les mer »
cv mal

Ny undersøkelse: Andelen kvinner i lederstillinger går feil vei

I anledning kvinnedagen den 8. mars, har analyseselskapet Dun & Bradstreet analysert andelen kvinner i lederposisjoner i selskaper fra Norge. Resultatet er nedslående. Til tross for blant annet krav om økt kvinneandel... Les mer »
straff dom

Konkursene i Nordland steg med 25,5 prosent i 2022

I året som nettopp har gått gikk 3723 bedrifter konkurs, en økning på 11,7 prosent sammenlignet med 2021. For Nordland er økningen på 25,5 prosent. Verst har det gått utover hotell og... Les mer »
straff dom

Konkursene økte med 233 prosent i Nordland!

Sommeren har ikke lettet på trykket for bedriftene. I juli måned har det vært en økning i konkurser på hele 33,8 prosent sammenlignet med samme måned i 2021. Spesielt er det bransjene... Les mer »
straff dom

Nedgang i konkurser – Økning i Nordland

Antall konkurser og tvangsavviklinger gikk ned med til sammen 24,9 prosent i april sammenlignet med samme måned i fjor. – Det er overraskende at antallet konkurser går ned i en tid hvor... Les mer »