politi

Gjenåpner politikontoret i Steigen

Regjeringen gjenåpner ni tjenestesteder i 2023 med nye politistillinger. Kontorene ble lagt ned av forrige regjering, opplyser Document. – Mange kommuner har sendt oss innspill om at avstanden til politiet har blitt... Les mer »
politibil

Gruppevoldtekten i Vesterålen: Ingen av de siktede innvandrerne anker fengsling

Ingen av de fire afganerne som er siktet for gruppevoldtekten i Sortland har anket fengslingen, til tross for at samtlige begjærte seg løslatt, og ingen har innrømmet straffskyld, melder Document. En småbarnsmor... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Voldtekten i Vesterålen: Alle siktede afghanere, offeret norsk småbarnsmor

De siktede for gruppevoldtekten i Vesterålen søndag «har tilhørighet i Nordland», ifølge politiet. Document kan nå avsløre at de har sterk tilhørighet et helt annet sted: Afghanistan. Nylig publiserte Bodøposten nyheten om... Les mer »
politiet

Fire menn siktet for voldtekt på Sortland: Politiet nekter å oppgi statsborgerskap

Fire menn er pågrepet og siktet for voldtekt på Sortland i Nordland. Politiet nekter å oppgi de siktedes statsborgerskap. – Det har ingen betydning for saken, sier politistasjonssjef Bjørn Følstad Larsen til... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Nordmenn lider og media tier

Pressestøtten til gammel-media må kuttes og alderspensjonene til nordmenn, enslige og uføre trygdede må økes. Ærlig talt! De aller fleste veletablerte norske medier mottar en eller annen form for statsstøtte, og har... Les mer »
fly reise ferie

SAS-streiken over

Etter 15 dager med streik kom SAS og pilotforeningene til enighet tirsdag. Streiken er med det over, og pilotene skal tilbake på jobb, opplyser Document. – Jeg er veldig glad for at... Les mer »
arkiv nordland

Pendlerskandalen: Flere dokumenter sporløst borte!

Flere sentrale dokumenter om pendlerbolig for stortingsrepresentanter er enten slettet eller på annen måte forsvunnet fra Stortingets arkiver, opplyser Document. Stortingets reglement sier at alle representanter skal rapportere om sine boligforhold én... Les mer »
Foto: Tove Lise Mossestad

Sveinung Rotevatn registrert på gutterommet – Fikk gratis stortingsleilighet

Bodøposten.no publiserte igår nyheten om at KrF-lederen Kjell Ingolf Ropstad har fått millioner kroner ved å folkeregistrere seg på gutterommet. Juss-eksperten Marius Reikerås har konkludert med at dette var ulovlig. Nå er... Les mer »
politiet

Stort våpenbeslag i Bodø knyttes til høyreradikale miljøer

Bodøposten.no dekket igår et stort våpenbeslag i Bodø. Nå viser det seg at politiet har beslaglagt flere titall våpen og PST er inne i saken, som ifølge politiet kobler personene til høyreradikale... Les mer »
natt båt

Syrisk blindpassasjer havnet i sjøen i Ofotfjorden

Mannen som lørdag havnet over bord fra et malmskip som var på vei inn Ofotfjorden til Narvik, var blindpassasjer fra Syria, opplyser politiet. Søket etter mannen er avsluttet uten resultat, melder Document.... Les mer »