deloitte

Statsbudsjett 2020: Oppkjøpsfellen ser ut til å bli fjernet

Deloitte-advokatene har lagt inn mange timer i sitt høringsinnspill for å få departementet til å revurdere forslag til utvidelse av regelen som ville kunne ha resultert i hodepine ved oppkjøp. – Det... Les mer »
deloitte

«All time high» omsetning for Deloitte Norge

Deloitte har publisert årsresultatet for regnskapsåret 2018/19. På global basis omsetter Deloitte nå for 415 milliarder norske kroner – en vekst på 9,4 prosent fra foregående år. Med det er Deloitte den... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Omkamp om innsyn i rapport om ny plassering av Helgelandssykehuset

Debatten om ny plassering av Helgelandssykehuset til Mo i Rana, har vekket engasjement i landsdelen. Bakgrunnen er en omstridt rapport fra konsulentselskapet Deloitte. Hanne Nora Nilssen som er leder i Alstahaug Venstre... Les mer »
team arbeidsplass

Halvparten av norske millennials forventer å bytte arbeidsgiver innen to år

I Deloittes splitter nye Millennial Survey oppgir mer enn halvparten av norske millennials (født mellom 1983-1994) at de forventer å bytte arbeidsgiver innen to år. Kun 24 prosent forventer å bli lengre... Les mer »
avinor

Forskningssamarbeid mellom McLaren Formel1 og Avinor

McLaren er kjent for sine sportsbiler og historiske bragder i Formel1- sirkuset. Nå har Avinor etablert et forskningssamarbeid med McLaren Applied Technology og Deloitte i UK. – Sammen med McLaren og deres... Les mer »
biler

Deloitte: Smarthøyttalere vil få stor betydning for næringslivet

Smarthøyttalere er ventet å bli den raskest voksende tilkoblede enheten på verdensbasis i året som kommer. Det vil ha påvirkning på både private husstander og næringslivet, kommer det frem i Deloittes Technology,... Les mer »
nfd

Deloitte skal gå gjennom virkemidlene for forskning og innovasjon i næringslivet

Regjeringen har gitt Deloitte oppdraget med å foreta en helhetlig gjennomgang av virkemidlene for forskning og innovasjon i næringslivet i 2019. Målet er å gjøre tilbudet mer oversiktlig, brukervennlig og effektivt. –... Les mer »
facebook

Rapport: Vi gir rekordmye til innsamlingsaksjoner – Mest via Facebook

Aldri før har innsamlingsorganisasjoner samlet inn så mye penger som nå. Flyktninghjelpen, Norges Røde Kors og Frelsesarméen er organisasjonene som har anskaffet mest. Det viser funn fra Fundraising-rapporten utarbeidet av Deloitte. Siri... Les mer »