jente barn

Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet

Barnevernet svikter på en lang rekke områder, ifølge Helsetilsynet. Ustabil bemanning, mer bruk av tvang og mangel på samarbeid er noen av problemene, opplyser Dagbladet. Dette er første gang Helsetilsynet utgir en... Les mer »
indianer

Bodø-bandet Virkelig ute med albumet «For ung til å vær trist»

Etter å ha tilbrakt det siste året i studio med indielegende – og deres største helt – Chris Walla fra Death Cab for Cutie, er det kritikerroste gitarbandet fra Bodø og Eksingedalen... Les mer »

Oslo er den store vinneren i saken om lakseskatt

15. november kunne Dagbladet fortelle at Oslo kommune vil innkassere 190 millioner kroner som følge av regjeringens forslag om grunnrenteskatt. Dette ble temaet under dagens spørretime når Sivert Bjørnstad (FrP) møtte statsminister... Les mer »
politiet

Fire russere fengslet i Mosjøen

Politiet har pågrepet og varetektsfengslet tre russiske menn og en russisk kvinne etter en kontroll i Mosjøen i Nordland, opplyser Dagbladet. – Det kom fram at personer med tilknytning til denne bilen... Les mer »
marius reikerås

Juridisk ekspert: – Kjell Ingolf Ropstad har brutt loven

Det er flere oppslag i media om skandalen der partileder i KrF leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad skal ha fått millioner kroner ved å folkeregistrere seg på gutterommet hos foreldrene sine. Aftenposten... Les mer »
demokratene

Sjokkmåling: Demokratene større enn KrF og vokser fort

Demokratene sjokkerer på Dagbladets partibarometer som er tatt opp to og en halv måned før stortingsvalget. Partiet får 3,1 prosent oppslutning, og belønnes med ett mandat på målingen. Det har aldri skjedd... Les mer »
tribune publikum

Superlag: Folkets Idrettspris 2020 til Bodø/Glimt

Bodø/Glimts år har vært så enormt at klubben har blitt en snakkis utenfor Norges grenser. Folkets Idrettspris 2020 kunne ikke fått en mer fortjent vinner, melder Dagbladet. Seriemesteren 2020 har flyttet alle... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Politimann fra Nordland siktet for syv voldtekter

En politimann fra Nordland er siktet for syv voldtekter i 2019, ifølge Dagbladet. Det skal være snakk om en høyt betrodd politimann i 30-årene, mannen nekter straffskyld. – Vi har hatt en omfattende etterforskning og... Les mer »
matlaging

Christian André Pettersen fra Bodø vant kokke-EM

Fredag kveld ble det klart at Christian André Pettersen fra Bodø fortsatt er regjerende Europa-mester, etter at han tok gull i den europeiske Bocuse d’Or-finalen for andre året på rad, opplyser flere... Les mer »
alkohol

Utestedene tar Erna på ordet: Stadig flere starter med SafeSpot besøksregistrering

Utestedet Fire fine har sitt navn fra sangen «Fire fine lænestola», og som i sangen er beliggenheten på den såkalte «beste tomta i byen». Fire Fine er et av byens største og... Les mer »