marius reikerås

Juridisk ekspert: – Kjell Ingolf Ropstad har brutt loven

Det er flere oppslag i media om skandalen der partileder i KrF leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad skal ha fått millioner kroner ved å folkeregistrere seg på gutterommet hos foreldrene sine. Aftenposten... Les mer »
demokratene

Sjokkmåling: Demokratene større enn KrF og vokser fort

Demokratene sjokkerer på Dagbladets partibarometer som er tatt opp to og en halv måned før stortingsvalget. Partiet får 3,1 prosent oppslutning, og belønnes med ett mandat på målingen. Det har aldri skjedd... Les mer »
tribune publikum

Superlag: Folkets Idrettspris 2020 til Bodø/Glimt

Bodø/Glimts år har vært så enormt at klubben har blitt en snakkis utenfor Norges grenser. Folkets Idrettspris 2020 kunne ikke fått en mer fortjent vinner, melder Dagbladet. Seriemesteren 2020 har flyttet alle... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Politimann fra Nordland siktet for syv voldtekter

En politimann fra Nordland er siktet for syv voldtekter i 2019, ifølge Dagbladet. Det skal være snakk om en høyt betrodd politimann i 30-årene, mannen nekter straffskyld. – Vi har hatt en omfattende etterforskning og... Les mer »
matlaging

Christian André Pettersen fra Bodø vant kokke-EM

Fredag kveld ble det klart at Christian André Pettersen fra Bodø fortsatt er regjerende Europa-mester, etter at han tok gull i den europeiske Bocuse d’Or-finalen for andre året på rad, opplyser flere... Les mer »
alkohol

Utestedene tar Erna på ordet: Stadig flere starter med SafeSpot besøksregistrering

Utestedet Fire fine har sitt navn fra sangen «Fire fine lænestola», og som i sangen er beliggenheten på den såkalte «beste tomta i byen». Fire Fine er et av byens største og... Les mer »
pc

Dagbladet Pluss klager etter avslag på mediestøtte-søknad

Dagbladet Pluss har klaget etter at publikasjonen fikk avslag på sin søknad om produksjonstilskudd. Medietilsynet avslo søknaden etter å ha konkludert med at Dagbladet Pluss ikke oppfyller kravene til formål og innhold... Les mer »
dagbladet

Medietilsynet har konkludert: Dagbladet Pluss får ikke støtte

Dagbladet Pluss får ikke mediestøtte slik selskapet har søkt om. Medietilsynet har konkludert med at publikasjonen ikke oppfyller kravene til formål og innhold for støtteordningen. – Forskriften gir en rekke vilkår som... Les mer »
amazonas brann

Brannene i Amazonas omtalt mindre i norske medier enn Notre-Dame

De siste sju dagene har norske medier dekket brannene i Amazonas i om lag 700 oppslag. Brannen i Notre-Dame tidligere i år fikk omtale i dobbelt så mange oppslag. Norske medier har... Les mer »
avis media

Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter etter skandale-sketsj

En sketsj med Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter i landets aviser og omtales av Dagbladet, Nettavisen.no, Avisa Nordland, Resett og NRK. Det skal være en del av sketsjen som vitser om Trine... Les mer »