vinter biler

Minikonferanse om trafikksikkerhet i Bodø

Hva er risikoen og hvor går det galt? Dette er temaet når det inviteres til trafikksikkerhetskonferanse på Mind-senteret på Bratten, fredag 17. november. Trafikksikkerhetskonferansen i Bodø fredag 17. november kl 9.00 –... Les mer »
politiet

Bil i grøfta ved Bratten i Bodø

Politiet fikk melding fra vitner om at en bil kjørte i grøfta, over i motsatt kjørefelt og flere ganger i grøfta ved Bratten og forbi Skivika i 3-tiden natt til fredag. Bilen... Les mer »
bil fart

Råkjørte i Bratten – Mistet lappen

Politiet hadde en laserkontroll ved Bratten natt til lørdag. En bilfører ble tatt på fersken i å råkjøre, bilføreren ble målt til 86 km/t. i 60-sone. Politiet melder på Twitter at bilføreren... Les mer »
fartsgrense

Tre fikk fartsbøter ved Bratten

Politiet i Bodø gjennomførte tidlig i dag en laserkontroll ved Bratten. Tre bilførere fikk en dårlig start på dagen. Politiet i nordland melder på internett at det ble tre fartsbøter utskrevet, høyeste... Les mer »
skater

Nytt tilbud for barn og ungdom på Bratten

Bratten aktivitetspark inviterer til Åpen møteplass – tirsdager og torsdager fra klokken 17 til 20. Tirsdager er fast for de mellom 10-13 år, og starter 6. mars. Torsdager er faste dager for... Les mer »