sea king

En person funnet i sjøen ved Bodø

En person ble funnet i sjøen ved Bodøsjøen i Bodø i 10.30-tiden søndag. Personen ble fraktet til sykehus med redningshelikopter, opplyser politiet. Redningsleder Thomas Ringen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge bekrefter ar de har... Les mer »
buss iphone

Nytt busstopp og gangvei ved Bodøsjøen

Utbedringstiltak er under iverksetting ved etablering av nytt busstopp og ny gangvei ved Coop extra i Bodøsjøen, dessuten er sikringstiltakene i Bodøsjøen godt i gang, opplyser Bodø kommune. Det er under etablering... Les mer »
politiet

Innbrudd i det nye Jektmuseet i Bodøsjøen

I løpet av helgen har det vært innbrudd i det nye Jektmuseet i Bodøsjøen, opplyser Nordland politidistrikt. En del verktøy skal være stjålet, det skal ikke være ødeleggelser på stedet. Politiet har... Les mer »
anna karoline

Skjelettfunn i Bodøsjøen: – Kan ha blitt henrettet

Bodøposten.no rapporterte i august om et mystisk funn av benrester i Bodøsjøen etter det som kunne virke som en person. Det er nå bekreftet at det er en avdød person som er... Les mer »
politi

Full 16-åring funnet av politiet i friluftsområdet i Bodøsjøen

I friluftsområdet i Bodøsjøen ble en 16-åring funnet overstadig beruset av en Politipatrulje med hund i morgentimene i dag, lørdag. 16-åringen lå og sov, det er 9 grader (6 effektive) og regnbyger,... Les mer »
politi

Beinrester etter person funnet i Bodøsjøen

Et område i Bodøsjøen er sperret av etter funn av beinrester i en grøft. Trolig dreier det seg om levninger fra et menneske, opplyser Resett. Geir Davidsen, seksjonsleder for kulturminner i Nordland... Les mer »
anna karoline

Det går fremover med bygginga av hus til Anna Karoline

Jekta «Anna Karoline» som skal være den siste nordnorske jekta, har stått i et lagerskur i flere tiår, men får snart sitt eget museum på Bodøsjøen, eller som en av våre lesere... Les mer »
fartsgrense

6 fartsbøter på Bodøsjøveien

Politiet gjennomførte en laserkontroll mellom 12.45 og 14,20 i dag på Bodøsjøveien. Resultatet ble at hele 6 fartssyndere ble tatt og bøtelagt. Politiet i Nordland melder nå på internett at 6 bilførere... Les mer »
camping drap

Politiaksjon i forbindelse med dødsfall på Bodøsjøen Camping

Bodøposten.no skrev 5. april om at politiet i Bodø etterforsket et «uvanlig» dødsfall i Bodøsjøen. Bodøposten.no kan i dag avsløre at dødsfallet skal ha skjedd på Bodøsjøen Camping. Søndagen for to uker... Les mer »
politi

Politiet etterforsker «uvanlig» dødsfall i Bodøsjøen

Politiet i Bodø har satt i gang etterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i bydelen Bodøsjøen natt til onsdag. Politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på omstendighetene... Les mer »