bodømarka ski

Bodømarka har nå perfekte skiløyper

Bodømarka har nå perfekte skiløyper, og på Bestemorenga er det nå egne konkurranseløyper. Her skal det kun gås på ski og her er det heller ikke ønskelig med lufting av hund, opplyser... Les mer »
bodømarka ski

Mer lys og flere skispor i Bodømarka og Rensåsen

På grunn av det stabile vinterværet, snømengden og tilbakemeldinger fra publikum, har Bodø kommune gjort noen endringer i lysløypa. Det blir dessuten kjørt opp en runde med skuter og sporsetter i Rensåsparken,... Les mer »
bodømarka ski

Skiløypa rundt Soløyvannet endelig ferdig

Søndag klokken 12 inviterte ordfører Ida Pinnerød byens befolkning til Sandjordmyra for offisiell åpning av skiløypa rundt Soløyvannet. Bodø kommune melder på sine nettsider at det er lysløype i 13 av de... Les mer »
ambulanse

Falt på isen i Bodømarka – hentet av ambulanse

Politiet melder om at en mann falt på isen i Bodømarka. Skadene var såpass alvorlige at politiet og ambulanse kom til stedet. Politiet i Nordland melder at mannen kort tid etterpå ble... Les mer »
bodømarka ski

Her er tidspunktene løypene i Bodømarka er opplyst

Mange bodøværinger benytter muligheten med gode skiforhold og går på ski i Bodømarka nå om vinteren. Men vinteren i nord er også mørketid. Her er tidspunktene løypene i Bodømarka er opplyst. Bodø... Les mer »
bodømarka open

Bodømarka Open starter 30. september

Det årlige terrengløpet Bodømarka Open har snart startskudd i Bestemorenga. Årets løp avholdes lørdag 30. september kl. 13.00 for alle klasser. Det er klasser både for de som vil konkurrere og de... Les mer »