nkf

Kritisk tenking på timeplanen på Bodin videregående skole

Ni lærere har kritisk tenking på egen timeplan. I prosjekt Fulvis, er målet å utvikle egen undervisningspraksis slik at elevene blir enda bedre i kritisk refleksjon. – Viktigere enn noen gang, sier... Les mer »
busser

Ny bussholdeplass i Mørkvedveien i Bodø

Den nye holdeplassen ved Bodin videregående skole er nå ferdigstilt. Holdeplassen blir tatt i bruk i dag, onsdag. Tiltaket er en del av Bypakke Bodø, opplyser Bodø kommune. – Holdeplassen er plassert... Les mer »
jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
skole universitet

Bodin vgs. nominert til Holbergprisen

Andøy vgs. og Bodin vgs. kjemper om forskningspris i den nasjonal konkurransen Holbergprisen i skolen. Holbergprisen er en internasjonal pris som tildeles årlig for banebrytende forskning innen humaniora, samfunnsvitenskap, jus og teologi. Den... Les mer »
skole universitet

Rødt nivå på Bodø og Bodin videregående skole frem til påskeferien

Bodø og Bodin videregående skole går over på rødt smittevern-nivå frem til påskeferien, opplyser Nordland fylkeskommune. Dette ble avklart i et møte i kriseledelsen i Bodø kommune, hvor fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse... Les mer »
politibil

Fotgjenger påkjørt ved Bodin videregående skole

Politiet melder om en trafikkulykke mellom en fotgjenger og en bil ved Bodø videregående skole onsdag morgen. Politiet opplyser at fotgjengeren som er i 30-årene er påkjørt. Det foreligger ingen informasjon om... Les mer »
brann

Bodin videregående skole åpnet nytt sikkerhetssenter

Nordland fylkeskommune melder på nett at Bodin videregående skoles nye sikkerhetssenter i Nyholmsundet ble åpnet denne uka, dermed blir Nordland det andre fylket i Norge med eget sikkerhetssenter. Senteret skal drive med... Les mer »
bodin infoskjerm

VIDEO: Bodin videregående skole sparer 50.000 kroner i året med denne oppfinnelsen

Bodin videregående skole fant en genial måte å spare penger på og samtidig informere elevene mer effektivt. De lagde et eget infoskjermsystem og sparer nå 50.000 kroner årlig. Nordland fylkeskommune informerer om... Les mer »