nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Lofoten, Vesterålen og Ofoten

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 5,8 millioner kroner til fysiske tiltak i Vågan, Bø, Lødingen og Narvik. Pengene går til gang- og sykkelvegprosjekter og til å sikre av og å lage trafikksikker... Les mer »
nfk

Nattestengte veger i Bø

I perioden mandag 21. august – torsdag 24. august blir det stengninger på fylkesveg 820 i Bø. Årsaken er stikkrenneskift. Fv. 820 blir nattestengt på følgende plasser:    Fv. 820 mellom Kleppelv og... Les mer »
forbrukslån

Disse nordlendingene logger oftest inn

Mens innbyggere Bodø har den høyeste andelen med digital postkasse, er det folk i Bø som oftest logger inn for å bruke offentlige tjenester på nett. Det framgår av den månedlige statistikken... Les mer »
nfk

Fri ferdsel på dagtid i Ryggedalstunnelen

Fra lørdag 19. november er det kolonnekjøring kun på kveld og natt i Ryggedalstunnelen. Fra lørdag 19. november ble det altså fri ferdsel på dagtid gjennom fv. 820 Ryggedalstunnelen.    – Nå blir... Les mer »
nfk

Ryggedalstunnelen åpen i fellesferien

Nå er det blitt fri ferdsel i Ryggedalstunnelen mellom Bø og Øksnes kommuner i Nordland. Kolonnekjøringen starter igjen mandag 1. august. I tre sommeruker skal det bli litt lettere å være trafikant... Les mer »
nfk

1,4 millioner kroner til fartøyvern i Lo/Ve

Fylkesrådet bevilger 1,23 millioner kroner til fartøyet «GLIMT II» i Bø og 160 000 kroner til «Fuglø» i Flakstad. Nordland fylkeskommune fordeler tilskudd og tilsagn til ivaretakelse av fredete og vernede fartøy... Les mer »
nfk

Øker høyden i Ryggedalstunnelen

Nordland fylkeskommune vil under oppgraderingen av Ryggedalstunnelen også øke høyden på tunnelen. Bø kommune dekker 25 prosent av kostnadene. – Vi er svært fornøyd med at vi gjennom prosessen har fått gjennomslag... Les mer »
brann

Brann ved kirke i Vesterålen slukket

Politiet fikk melding om en brann i en bygning ved Bøvågen i Vesterålen natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Det viste seg å være full fyr i en villa ved... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Ryggedalstunnelen

Politiet har fått en melding om trafikkulykke i Ryggedalstunnelen i 12-tiden onsdag, en bil skal være involvert. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Tunellen er nå stengt, og en person skal være skadet.... Les mer »
zalaris

Bø kommune i Vesterålen har inngått intensjonsavtale med Zalaris

I de siste månedene har Bø kommune og Zalaris diskutert muligheten for et strategisk partnerskap med sikte på å etablere nye arbeidsplasser i privat sektor i Bø, og å forberede og implementere en... Les mer »