svømme bad

Nå kan man bruke bassenget i Beiarn igjen

Nå kan man søke om å bruke bassenget for 2021/22, i år som i fjor vil de med henvisning fra lege/fysioterapeut prioriteres. Man kan også søke uten henvisning. opplyser Beiarn kommune. Det... Les mer »
sommer telt

Tilskudd for frivillighet og idrett som følge av covid-19 i Beiarn

Beiarn kommune melder at frivillige organisasjoner og idrettslag med planer om å sette i gang med enaktiviteter eller arrangement som tidligere ble avlyst og grunnet covid-19 kan søke om tilskudd. Ordningen gjelder... Les mer »
eiendom

Prøvebo gratis i Beiarn

For mange kan flytting være et stort skritt å ta, men Beiarn kommune tilbyr nå folk å prøvebo gratis i Beiarn. – Vi ønsker å gjøre terskelen lavere, tre familier får mulighet... Les mer »
hjort

Nye målsettinger for forvaltning av hjortevilt i Beiarn

Kommunestyret vedtok i møte 11. mai 2021 nye målsettinger for forvaltning av hjortevilt, opplyser Beiarn kommune nå. Disse målsettingene legger føringer for forvaltningen, herunder avskyting av elg, og er relevant for både... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
vinter fjell

Snøskredfare rødt nivå i region Svartisen

NVE har utstedt snøskredvarsel, rødt nivå, for region Svartisen, opplyser Rana kommune. ​Dette berører kommunene Beiarn, Meløy, Lurøy, Rødøy, Gildeskål og Rana, og gjelder fra tirsdag 30. mars. Store ansamlinger av fersk fokksnø og vedvarende... Les mer »
vannbrønn

Vannkrise i Beiarn: Tilbyr dusjing på skole

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om at det er vannkrise i Beiarn. Årsaken til problemet er en usedvanlig tørr vinter, med minimalt med nedbør fra Vestland i sør til Troms i nord. – Ikke... Les mer »
drikke glass

Vannkrise i Beiarn

Innbyggerne i Beiarn våknet opp til en oppsiktsvekkende beskjed fra kommunen onsdag morgen, opplyser NRK. Ikke vask klær, ikke dusj/bad, la oppvasken stå, ikke la vannet renne mens du pusser tennene. I... Les mer »
vann

Nordland fylkeskommune: 5 millioner til bedre vann i Beiarn

Fylkesrådet varsler en styrket satsing på kommunal infrastruktur i Nordland. Rådet bevilger i den forbindelse 5 millioner kroner til utbygging av ny hovedvannkilde og overføringsledning for vannforsyning i Beiarn kommune, opplyser Nordland... Les mer »
veiarbeid

Omkjøring i forbindelse med vedlikeholdsarbeid av Vold bru i Beiarn

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid på Fv 7452 Vold bru, vil det bli bruk av den kommunale vegen KV39007 mellom Kvæl og Strand som omkjøringsvei, opplyser Beiarn kommune. I forbindelse med dette arbeidet... Les mer »