brann

Brann i brannstasjon i Narvik

Den første meldingen om en brann i brannstasjonen i Narvik kom inn til nødetatene klokken 00.24 natt til tirsdag. Da var det kraftig røykutvikling på stedet, ifølge NTB. Brannen i brannstasjonen i... Les mer »
politibil

Trafikkulykke i Ballangen – Mistanke om fyllekjøring

Politiet melder at det har skjedd en trafikkulykke i Ballangen i 17-tiden lørdag kveld. En bil har kjørt av veien og to personer skal vøre involvert. Det er ikke meldt om personskader,... Les mer »
været bodø

Narvik kommune kjøper hjem landområder i Ballangen

For å kunne legge til rette for aktivitet i Ballangen har kommunen nå kjøpt tilbake landområder på Fornes  og Arnesfjellet, opplyser Narvik kommune. Landområdene er kjøpt fra utenlandske eiere, og formålet med... Les mer »
tunnel

Krasjet i Ballangen – Bilfører stakk av men ble arrestert

Det skal ha vært et sammenstøt mellom to biler på E6 i Forsøtunnellen i Ballangen onsdag morgen. Den ene bilen var en arbeidsbil ifm. vegarbeid. Fører stakk fra stedet i bil. Kjørte... Les mer »
musikk

Kulturminnedagene i Nordland åpner denne helgen med mange spennende lokale arrangement

Denne helgen starter årets kulturminnedager «Fremtidens kulturarv», med over 200 arrangement over hele landet. Lokale arrangører har brukt mange måneder på å forberede sine arrangement hvor kulturminner blir løftet frem og tilgjengeliggjort... Les mer »
Foto: Orcaborealis

Steinras i Ballangen i Ofoten

Politiet rapporterer at det har gått er jord/steinras i Ballangen i Ofoten ved 3-tiden natt til tirsdag. Det er ved Storvannet i Ballangen rasen skal ha skjedd. Storvannet (Storvatnet) er en innsjø... Les mer »
fisk

På vinterferie i Lofoten for å skjære torsketunger

Skreisesong er i gang, så for mange er vinterferien en perfekt anledning til å tjene seg litt penger med å skjære torsketunger, også for tilreisende fra andre landsdeler. Avisa Lofoten har intervjuet... Les mer »