Norges Cykleforbund

Uttak til Sykkel-VM landevei i Australia

Verdensmesterskapet på landevei blir arrangert i Wollongong i Australia 18.-25. september. Det blir i alt 21 syklister som representerer Norge under VM. – Vi anser oss for å ha medaljesjanser i noen av... Les mer »
seilbåt sommer

VM starter for norske OL-håp i seiling

To norske lag er klare for VM i seiling i Melbourne i Australia som starter mandag 10. februar. Helene Næss og Marie Rønningen har som mål å kjempe om medalje. For Nicholas... Les mer »
brann hus

Biltema Foundation donerer over 6 millioner til akutt nødhjelp for dyrene i Australia

Biltema Foundation har donert 1 million AUD (Ca 6,14 millioner NOK) til organisasjonen Humane Society International. Pengene vil umiddelbart bli brukt på akutt nødhjelp, og bidra i kampen for å forhindre katastrofale... Les mer »
brannmannskap

Lions Norge gir 250.000 kroner til brannrammede i Australia

Siden september har brannene i Australia krevd 28 liv og ødelagt tusenvis av hjem. I tillegg til behovet for øyeblikkelig hjelp, har landet et stort behov for hjelp til gjenoppbygging. Lions internasjonale... Les mer »
australia

Singapore Airlines støtter Australias skogbrann-appel

Singapore Airlines donerer 100.000 australske dollar til Røde Kors sitt katastrofe- og gjenoppbyggings arbeide i Australia. Summen, tilsvarende ca 600 000 norske kroner, skal gå til gjenoppbygging av lokalsamfunn som er ødelagt etter... Les mer »
australia

Boom for økoturisme i Australia

Antall stillinger tilknyttet økoturisme har økt med mer enn 50 prosent, og landets økoturisme sysselsetter nå mer enn 14 000 innbyggere viser tall fra organisasjonen Ecotourism Australia. Totalt omsetter økoturisme i Australia nå... Les mer »
australia

Bytter ut sydenturen med opplevelser og fotturer down under

Nordmenn tiltrekkes av en mer aktiv ferie med alt fra naturopplevelser til byvandring melder NHO Reiseliv. Dette merker spesialisten Australiareiser godt. Stadig flere pakker nemlig kofferten for å delta på en av... Les mer »
australia

Australia kåret til verdens tryggeste land for kvinner

Australia fortsetter å toppe listene som en av verdens mest attraktive land å reise til eller bo i. I følge rapporten «Global Wealth Migration» er Australia verdens tryggeste land for kvinner melder... Les mer »
australia

Ny undersøkelse: Australia på 3. plass over nordmenns drømmereisemål

I følge en landsdekkende undersøkelse gjennomført av Kantar TNS for Europeiske reiseforsikring, så kommer Australia på en solid tredje plass over nordmenns drømmereisemål – rett etter USA og Maldivene. Mest lyst på... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Når skal Krekar ut av Norge, Tor Mikkel Wara?

Jeg kjøper ikke argumentet om at Krekar ikke kan sendes ut av Norge fordi han i så fall vil risikere dødsstraff. Det er mange steder å sende Krekar til, hva med å... Les mer »