arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet: – Riktig kantsikring redder liv!

Fall i forbindelse med arbeid i høyden er en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på norske arbeidsplasser. Riktig kantsikring i forbindelse med for eksempel takarbeid, er livsviktig. – Ofte... Les mer »
veibrøyting

For kaldt til å jobbe ute? Her er reglene

Med den bitende kulden mange opplever nå, reiser spørsmålet seg: Er det for kaldt til å jobbe ute? Store snømengder, vind og nå vedvarende kulde gir arbeidsgivere landet rundt små og store... Les mer »
sjømannskirken

Sjømannskirken sender 11 frivillige for å skape julestemning offshore

Tusenvis av nordmenn feirer jul på plattform. Dean Denenberg fra Bjørkelangen i Akershus er en av elleve frivillige som reiser offshore for Sjømannskirken i jula for å være med på å lage... Les mer »
bedrift lønn avtale

Ny lov: Flere virksomheter må ha verneombud og arbeidsmiljøutvalg

1. januar 2024 blir det nye regler for hvilke virksomheter som må ha verneombud og arbeidsmiljøutvalg. Endringene skjer i arbeidsmiljøloven og innebærer at alle virksomheter med fem eller flere ansatte, må ha... Les mer »
simployer

Simployer: Disse regelendringene gjelder fra 2023

1. januar 2023 kommer det flere lovendringer som får betydning for deg som jobber med HR, lønn, HMS og økonomi.  Her har Simployers jurister oppsummert det viktigste. Endringer i arbeidsmiljøloven for å... Les mer »
team arbeidsplass

Ny rapport: Forventer fenomenal vekst i co-working

Den fenomenale veksten i co-working er forventet å fortsette i de neste årene. Det anslås at antall co-working arbeidsplasser vil øke med over 50 prosent innen 2022, hvilket innebærer at over 750.000... Les mer »
glass og fasadeforeningen

Vil ha glass og aluminium i nytt regjeringskvartal

Betong, tre, stein, glass, stål, aluminium eller leire? Hva slags materialer bør brukes i det nye regjeringskvartalet? Leverandørindustrien er utfordret til å fortelle om de ulike materialenes styrker og svakheter med tanke... Les mer »
jobb varsling

Ikke la deg skremme til taushet!

Stadig flere frykter lederen sin, og varsling kan få svært negative konsekvenser. En god leder skaper ikke frykt. Hvorfor må noen ty til rå makt gjennom kroppsspråk, trusler og straff? Skal du... Les mer »