Sweetheart utgir dobbeltsingel

Mother Likes It Records

Tidligere i år fikk mange ørene opp for Sweetheart, da trioen i mai ga ut singelen «Ghosts» til gode omtaler. Den fikk dessuten internasjonal oppmerksomhet, både på spillelister og i anmeldelser. 

Fredag 22. november sjøsetter Sweetheart sin tredje singel på ett år, dobbeltsingelen The Dark / Your Turn To Pray, som utgis digitalt og på 7″ vinyl.

Det er en flygeltung reise inn i mørket på side A, og en minimalistisk countryballade båret frem av en 65 år gammel Gibsongitar på side B. 
Singelen ble, som alle tidligere singler, spilt inn på en søndag, og for å holde det nært, nedpå og ekte, som konsertene, har bandet gjort alt selv.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

The Dark er produsert og mikset av Frode Bjørnstad.

Musikkvideoen til B-siden «Your Turn To Pray» har premiere på musikkbloggen til journalist Erik Valebrokk søndag 3. november.

Sweetheart er en trio som oppholder seg i et stillfarent og lavmælt americanalandskap med flygel, pedalsteel og akustisk gitar. Besetningen er John-Arne Ø. Gundersen (vokal og gitar), Anne Mette Hårdnes (piano og vokal) og Frode Bjørnstad (pedalsteel, banjo, resonatorgitar m.m.).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.