Super Bowl-weekend på Viasat 4, Viasport og Viaplay

amerikansk fotball

Søndag er det klart for verdens største enkeltstående idrettsarrangement når Super Bowl LIII går av stabelen i Atlanta. Helgen fylles derfor med NFL-filmer og dokumentarer. Sendingen til Super Bowl starter kl. 23.15 på Viasat 4 og Viaplay.

Det er Los Angeles Rams og New England Patriots som i år skal kjempe om det gjeve troféet. De to lagene møttes i Super Bowl-finalen for første gang for 17 år siden, under Super Bowl XXXVI.

Les også:  David Beckham blir grill-ambassadør

Til å varme opp til storkampen søndag starter Super Bowl-helgen allerede fredag med sportsdramaet Friday Night Lights på Viasat 4, etterfulgt av Draft Day. På søndag sendes den kritikerroste filmen The Express før Super Bowl-sendingen starter på Viasat 4 og Viaplay. På Viaplay sendes NFL Network hver dag med alt fra åtte til 13 timer med live-sendinger fra Atlanta. I tillegg sendes det tidligere Super Bowl-finaler og dokumentarer på Viasport+ gjennom helgen.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

I studio søndag kveld sitter programleder Christian Ramberg sammen med tidligere Super Bowl-vinner Tony Banks og NFL-ekspert Jørgen Hoff.

Super Bowl LIII søndag 3. februar på Viasat 4 og Viaplay:
Studiosending kl. 23.15
Kampstart kl. 00.30

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.