Suksess for nytt konsepthotell

ving

Thomas Cook, som Ving er en del av, åpnet i sommer sitt første hotell i den nye konseptetserien Cook´s Club. Nå bekrefter de ytterligere åtte nye Cook´s Club-hotell i løpet av 2019.

Cook´s Club bygger på suksessen fra Vings eksklusive boutiquekonsept Casa Cook, men sikter seg inn på en yngre målgruppe og et lavere prisnivå enn Casa Cook.

– Med å kombinere god beliggenhet med moderne design, høy kvalitet på mat og drikke og en urban atmosfære vil Cook´s Club nå en helt ny målgruppe reisende, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Street food og egen cocktailbar
Det første Cook`s Club-hotellet åpnet i Hersonissos på Kreta denne sommeren. Hotellet tilbyr mange ulike romstørrelser, slik at både de som reiser alene eller flere sammen får rom som passer for deres behov.

Hotellet har også et sterkt fokus på mat og drikke og har blant annet en restaurant med street food-tema, et stort utvalg av veganske retter, en herlig cocktailbar og en DJ som setter den riktige stemningen.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Nye hotell i 2019
Cook´s Club Hersonissos har fått svært positive tilbakemeldinger fra gjestene etter første sesong.

– Vi ser at gjestene våre setter pris på det nye konseptet. Vi er veldig stolte av å ha skapt en merkevare som kan tiltrekke seg en helt ny målgruppe, og det at vi nå kan annonsere enda flere nye åpninger allerede neste år, viser at det er et marked for denne type hotell, sier Røhr-Staff.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

De nye hotellene som lanseres i 2019 skal ligge i Spania, Hellas, Tyrkia, Italia, Egypt, Gambia og Bulgaria. Til sammen vil de ha nærmere 2000 rom å tilby Thomas Cooks gjester. Ving Norge kommer til å selge tre av disse hotellene, nærmere bestemt i Alanya, på Kos og på Mallorca.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.