Strømmetjenesten Strim viser Sommer-OL i 4K

ol

I forbindelse med Sommer-OL lanserer strømmetjenesten Strim 8 nye TV-kanaler fra Discovery, en av disse er i 4K.

Det er Discovery som sitter på rettighetene til årets Sommer-OL, som finner sted i Tokyo. Lekene strekker seg fra fredag 23. juli til 8. august og i den perioden får alle Strims sportskunder tilgang til 8 nye kanaler dedikert til Sommer-OL. I tillegg vil de mest populære “norske” øvelsene vises på TV Norge og andre kanaler fra Discovery. 

Les også:  Glimt skal ha solgt Joel Mvuka for 70 millioner

– Sport med mye bevegelser i bildet er best med høy oppløsning, og vi vet at veldig mange nordmenn har kjøpt tv og utstyr som støtter 4K-oppløsning. Det største problemet hittil har vært at det har vært lite sendinger som sendes i så høy oppløsning. Det er første gang det norske publikummet får muligheten til å se OL i 4K, og det er vi veldig stolte av å bidra til, sier leder for produkt og innhold Rune Åsprang i Strim. 

Les også:  Glimt henter inn 16-årig keeper fra Rana FK

– Vi er stolte og glade for å gi OL i 4K til folket, og vi er glade for å ha med oss gode partnere, som Strim på dette løftet. Det kommer til å bli mange spektakulære idrettsøyeblikk, forhåpentligvis også med norske utøvere i hovedrollene, og det er gøy at seerne kan følge dette i spektakulær bildekvalitet, sier Linda Vabø i Discovery.

Syv av kanalene er dedikert til ulike OL-grener mens kanalen som vises i 4K vil vise et utvalg av de mest populære OL-grenene. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.