Strømmetjenesten Strim utvider med Champions Leauge og LaLiga

manchester-united

Strømmetjenesten Strim har blitt enige med TV 2 om å inkludere Champions League og LaLiga i Strim sine sportspakker. Innholdet vil være på plass i Strim til den viktige Champions League-kampen mellom Villareal og Manchester United 23. november.

Fra før består sportspakkene av TV 2 Sport 1 og 2, V Sport kanalene samt Eurosport 1 og Eurosport Norge. Dette kommer da på toppen av sport som er tilgjengelig via inkluderte strømmetjenester og TV-kanaler i grunnabonnementene. 

Les også:  Ni norske svømmere representerer Norge i EM

Strim blir dermed Norges eneste strømmetjeneste der man får sett både OL, Bundesliga, Eliteserien, landskamper, OBOS-ligaen, langrenn, håndball-VM, alpint, Formel 1, hopp, tennis, golf, sjakk, langrenn, Ishockey og Tour de France, i tillegg til nevnte Champions League og LaLiga. Noe tennis og golf vises imidlertid eksklusivt på D+ som per i dag ikke er tilgjengelig via Strim.

– Det har etterhvert blitt vanskelig å holde oversikt over hvor folkekjære idretter som langrenn, hopp, alpint, håndball og de største fotballkampene vises. Med de nye rettighetene på plass har vi nærmest en komplett pakke. Med så mye av sporten på ett sted blir det enklere for folk flest å få sett det de vil se, sier Ole Andre Skarbøvik i Strim.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.