Strømmetjenesten Strim lanserer nye Paramount+

iphone

Strømmetjenesten Strim har inngått en avtale med den nye strømmetjenesten Paramount+, som nå lanseres i en ny og betydelig styrket versjon.

Strim-kundene får dermed tilgang til over 6000 serieepisoder og filmer fra Showtime, MTV, Comedy Central, Nickelodeon og Paramount Studios.

– Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, og vi ønsker å samle det beste og viktigste film- og serieinnholdet i en enkel tjeneste. Nye Paramount+ passer som hånd i hanske inn i Strim-satsingen. Med Paramount+ får man filmer, serier og familieinnhold fra øverste hylle, og jeg er sikker på at Strim-kundene setter pris på dette, sier Rune Åsprang som leder produktutviklingen i Strim.

Strim satser offensivt og har tidligere i år også varslet at de vil komme med en sportspakke. 

Les også:  Disse nordlendingene logger oftest inn

– Vi tror Strim har potensial til å bli topp 3 på streaming i Norge i løpet av de neste årene. Vi har bare såvidt startet på den reisen, og har offensive planer fremover, sier Rune Åsprang.

Med mer enn 6000 episoder og filmer gjennom året vil Paramount+ være hjemmet til ikoniske suksesser fra Showtime og Paramount Studios. Tjenesten vil i tillegg bestå av en rekke Paramount+ originalserier, eksklusive premierefilmer, dramaserier, Nickelodeon-serier, MTV-programmer, Paramount-filmer og en god miks av førsteklasses internasjonalt og lokalt innhold fra alle sjangre.

Tjenesten vil også ha eksklusive rettigheter til alle nye Showtime-serier, og filmelskere får tilgang til en stor samling av storfilmer, alt fra ikoniske filmserier som Mission:Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien til nye eksklusive premierer på filmer som Tesla, Capone og Escape from Pretoria.

Les også:  God dekning i påsken – Men husk mobilvettreglene!

Nye Paramount+ ble lansert i markedet i dag, og filmene og seriene er allerede tilgjengelig i Strim.

– Sammen med Paramount+ har vi vært smarte, og importert innholdet samtidig som vi har forhandlet frem avtalen. Vi er veldig glade for at teknikken er på plass og at kundene får tilgang til nye Paramount+ på lanseringsdagen, sier Rune Åsprang. 

Paramount+ lanseres også som en frittstående strømmetjeneste i markedet for 69 kroner. Strim-kundene får derimot ingen prisøkning nå. 

– Vi øker ikke prisene nå, men vi har noen veldig spennende nyheter på gang i løpet av våren og da må vi se an hva vi gjør med prisen. Strim er i en rivende utvikling og vi vurderer kontinuerlig hvordan vi tilpasser innholdet og prisen, sier Rune Åsprang. 

Les også:  Mannen bak musikken i verdenssuksessen Frost tildeles ærespris

– Vi er veldig stolte av den store porteføljen av innhold som vi har tilgjengelig i nye Paramount+, og vi er veldig glade for å lansere et fjell av underholdning til Strim, sier Jesper Dahl, som er Nordisk sjef i Viacom CBS. Vi er sikre på at dette partnerskapet vil styrke Strims allerede sterke tilbud og at det vil bidra til at enda flere kunder får oppleve våre eksklusive serier og populære filmer. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.