Stort fall i julestemingen i Nord-Norge

juleindeks

Norsk Juleindeks rapporterer om det største fallet i julestemning denne sesongen. Et fall på 16 prosentpoeng fra én dag til en annen er det største fallet denne sesongen, og skjer samtidig med at en skikkelig uværs- og mildværsperiode har veltet inn over kongeriket.

Julestemingen har variert mye den siste tiden, fra rekordhøyder til det som nesnetn må beskrives som en ny bunnmåling.

Les også:  Snøfreser får naboer til å klikke

– Vi har tidligere sett at været kan ha stor effekt på julestemningen. Alternativt er det rundt disse tider en del mennesker innser hvor mye de har igjen å rekke før helgen, sier John Lauring Pedersen, daglig leder i Opinion Analyse.

Det er krise i Nord-Norge i dag. 29 små prosent oppgir at de har vært i julestemning de siste 24 timer, men så har virkelig ikke været vært det beste i nord den siste tiden. Øvrige landsdeler ligger ganske jevnt.

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

Folk på Østlandet har lavest julestemning i dag med 49 prosent, mens vi registrerer Midt-Norge er dagens beste med 59 prosent julestemning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.