Stor undersøkelse: Frende har Norges mest fornøyde forsikringskunder

frende forsikring

For andre året på rad vinner Frende Forsikring den store kundeundersøkelsen EPSI Rating. Frende har både Norges mest fornøyde forsikringskunder og Norges beste skadeoppgjør.

Mange tusen kunder har blitt intervjuet i høst og nå er resultatene klare. 

– I privatsegmentet så er det Frende som gjør det best. Frende-kundene har de høyeste forventningene, men selskapet leverer godt på disse. Frende er et selskap det er enkelt å forholde seg til, de er konkurransedyktige på pris, og er dessuten best på skadehåndtering, sier daglig leder i EPSI, Fredrik Høst.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Krevende konkurranse
– Konkurransen er beinhard for tiden og det jages voldsomt mot vekst, lønnsomhet og kundetilfredshet. I en slik setting er det fantastisk når kundene sier at vi leverer landets beste kundeopplevelser, sier konsensjef i Frende Forsikring Vegar Styve. 

– Dette er enormt gledelig og viktig å ha med oss i en krevende markedssituasjon som bare vil bli enda mer krevende framover, sier Styve. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.