Stor interesse for alpin skikjøring gir rekordresultat

trysil

Vinteren kom tidlig denne sesongen. Stabil kulde og mye snø har gjort at SkiStars anlegg har vært i full drift stort sett hele perioden.

Den flotte vinteren er den underliggende forklaringen til at SkiStar kan presentere historiens beste halvårsresultat.

– I perioden, som blant annet omfatter jul, nyttår og store deler av vinterferien, har antall skidager økt med fem prosent sammenliknet med tilsvarende periode foregående år. Det er også gledelig at vi fortsetter å utvikle vår virksomhet i periodene mellom de store ferieukene, sier Mats Årjes, konsernsjef i SkiStar.

Les også:  Skilegenden Anette Bøe kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

Det er også økning av alpint interesserte utenom jul, nyttår og vinterferie.

– Bookingsituasjonen for resten av sesongen er seks prosent høyere enn ved samme tidspunkt i fjor. En relativt tidlig påskeferie betyr at fokus ligger på å fylle ukene etter påske. Tatt i betraktning den gode snøsituasjonen i våre anlegg er vi overbevist om at vi kan tilby fantastiske skiopplevelser sesongen ut.

Les også:  Klæbo kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

Med et sterkt første halvår i ryggen er fokus ikke bare å fullføre årets sesong men også starte opp planleggingsarbeidet for 2018/19. Gjennom tittelsponsoratet for alpin-VM i Åre 2019 starter SkiStar satsingen for å vinne nye utenlandske gjester.

– Vi fortsetter også å investere i Sälen og Trysil som en følge av byggingen av Scandinavian Mountains, flyplassen mellom Sälen og Trysil. Tidsplanen som sier at de første flyene skal lande i desember 2019 ligger fast, sier Mats Årjes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.