Statsforvalteren i Nordland: – Sikre løse gjenstander og hold dere hjemme

statsforvalteren i nordland

Ekstremværet er ventet inn over Nord-Helgeland i løpet av torsdags formiddag, og vil treffe resten av Nordland i de påfølgende timene. Det vil bli kraftig vind fra sør-øst, kombinert med lave temperaturer, opplyser Statsforvalteren i Nordland.

– Ta vare på løse gjenstander og gjør nødvendige forberedelser. I morgen er det meldt om ekstremvær i Nordland med svært kraftige vindkast, sier politimester i Nordland, Heidi Kløkstad.

I samarbeid med Statsforvalteren i Nordland forbereder politiet og øvrige nødetater seg nå på uværet. Statsforvalteren holdt onsdag ettermiddag møte i Fylkesberedskapsrådet for beredskapsaktørene i fylket.

Les også:  Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

Beredskapsaktørene ber folk sikre alt av løse gjenstander i kveld slik at man er forberedt når uværet kommer. I tillegg er det en klar oppfordring til folk om å holde seg hjemme med mindre man absolutt må ut. 

– I morgen og fredag er ikke dagen for å dra på fjellet eller ta en tur ut med båten, men hold dere hjemme til uværet har passert, oppfordrer politiimester Kløkstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.