Stasjoner i Nordland samlet inn 168 000 kroner til Rosa sløyfe

circle-k

Circle K-stasjonene i Nordland fikk inn 168 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Hemnes-stasjonen Circle K Korgen samlet inn aller mest i fylket – og kom på andreplass på landsbasis.

I år fikk stasjonene i Nordland inn like over 168 000 kroner til brystkreftsaken.

Det var Circle K Korgen som samlet inn aller mest i år – hele 40 941 kroner. Deretter følger Circle K Mo i Rana med 27 878 kroner, Circle K Fauske med 20 777 kroner, Circle K E6 Narvik med 12 601 kroner og Circle K Svolvær med 12 429 kroner.

Les også:  Markedsføring av Fitline

Videre følger Bodø-stasjonene Circle K Hunstad og Circle K Olav V’s gate med henholdsvis 9805 kroner og 9296 kroner, Circle K Grubhei i Mo i Rana med 7775 kroner og Circle K Mosjøen med 7455 kroner.

– Dette var tiende gang vi deltok på Rosa sløyfe-aksjonen. Jeg er utrolig takknemlig for den fantastiske innsatsen våre medarbeidere har lagt ned i alle disse årene – og våre gavmilde kunder fortjener også en stor takk, sier Ann Helen Våge, direktør for marked og kategori i Circle K Norge.

Les også:  Episode nr. 100 for podcasten "Nordnorsk historie"

Circle K Norge er én av samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. På landsbasis har de samlet inn mer enn 2,6 millioner kroner gjennom hele oktober.

– Det er inspirerende å se alle de kreative ideene ute på stasjonene. Også i år har vi farget oktober rosa på Circle K, sier Våge.

Generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross, er imponert over innsatsen de ansatte ved stasjonene legger ned hvert år.

Les også:  Boliger til flytninger i Nordland: – Vil ha frivillighet framfor tvang

– Gjennom all slags kreative og sprelske påfunn, som rosa bilvask, rosa BH-er og ansatte med rosa hår, er de med på å bevisstgjøre dem som ferdes langs norske oktoberveier om viktigheten av å følge med på forandringer i brystet. Deres engasjement er med på å redde liv, sier hun.

På innsamlingstoppen i Nordland i 2021:

1. Circle K Korgen

2. Circle K Mo i Rana

3. Circle K Fauske

4. Circle K E6 Narvik

5. Circle K Svolvær

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.