Starter flytteskole på nett

oppbevaring flytting

City Self-Storage ser i sin kommunikasjon med kunder at mange ønsker flyttehjelp, og ønsker nå å dele av sin erfaring for å gjøre prosessen enklere. Resultatet er City Self-Storage Flytteskole, en ressurs på nett med enkle tips og triks som kan hjelpe hvem som helst å oppnå en enklere og mer effektiv flytteprosess.

– Mange ønsker å effektivisere prosessen og at alt skal gå så enkelt som mulig, helst av seg selv. Vi har jobbet med flytting og lagring i 25 år, og sitter på mye kunnskap som kan hjelpe. Den ønsker vi å dele, forteller Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage.

Les også:  Stanset over 80.000 besøk på falske nettsider på én måned

En av faktorene som gjør at flytting kan være stressende, er at det er mye som skal huskes til ulike tidspunkter. City Self-Storage ønsker å hjelpe i hvert steg på veien, og har laget sjekklister for de ulike periodene i prosessen. Så slipper den som står midt i flyttestresset å vri hjernen for å huske på alt.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.