Starter flytteskole på nett

oppbevaring flytting

City Self-Storage ser i sin kommunikasjon med kunder at mange ønsker flyttehjelp, og ønsker nå å dele av sin erfaring for å gjøre prosessen enklere. Resultatet er City Self-Storage Flytteskole, en ressurs på nett med enkle tips og triks som kan hjelpe hvem som helst å oppnå en enklere og mer effektiv flytteprosess.

– Mange ønsker å effektivisere prosessen og at alt skal gå så enkelt som mulig, helst av seg selv. Vi har jobbet med flytting og lagring i 25 år, og sitter på mye kunnskap som kan hjelpe. Den ønsker vi å dele, forteller Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage.

Les også:  Slik hjelper skolen elevene med å forebygge synsproblemer

En av faktorene som gjør at flytting kan være stressende, er at det er mye som skal huskes til ulike tidspunkter. City Self-Storage ønsker å hjelpe i hvert steg på veien, og har laget sjekklister for de ulike periodene i prosessen. Så slipper den som står midt i flyttestresset å vri hjernen for å huske på alt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.